Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Més de cinquanta activitats al IX Vitrum de Vimbodí i Poblet

La IX Festa del Vidre Artesà acull els millors vidriers de l’estat

Vimbodí i Poblet tornarà a omplir-se de vidriers amb les seves propostes artístiques el cap de setmana del 30 de setembre i de l’1 d’octubre. El poble celebrarà la IX edició de la Festa del Vidre Artesà, Vitrum, amb més de cinquanta activitats.
 
Els visitants podran gaudir de demostracions d’elaboració de peces de vidre en diferents tècniques, dels reconeguts mestres vidriers Ferran Collado, Igor Obeso i Rafa Abdon, el mestre vidrier del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. 
 
Demostracions de vidre bufat, tallers de vidre amb bufador, tallers de jocs tradicionals amb vidre reciclat per als més petits i un bon grapat de propostes més ompliran tot el cap de setmana per donar a conèixer aquest ofici artesanal. 
 
Nou anys de Vitrum
Vitrum és la festa per excel·lència del vidre artesà a Catalunya. Cada octubre, des del 2014, el municipi de Vimbodí i Poblet aplega durant un cap de setmana vidriers d’arreu de l’Estat que treballen aquest material de la manera tradicional i a partir de tècniques diferents: vidre bufat, vitrofusió, vitrall, esmalt, joieria... Uns i altres esdevenen els protagonistes del mercat artesanal, amb artesans de diversos oficis, i dels espectacles i demostracions a l’aire lliure o al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí. La festa inclou, així mateix, altres activitats relacionades amb la tradició vidriera, molt arrelada al municipi.
 
El programa complet es pot consultar a la web del Museu i Forn del Vidre i a la de l’Ajuntament www.vimbodiipoblet.cat.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació