Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Passió pels ocells al Delta

Del 22 al 24 de setembre, el Delta Birding Festival organitza múltiples activitats dedicades a la difusió i conservació de les aus

Coincidint amb l'època de migració de molts ocells, a l'inici de la tardor el delta de l’Ebre es converteix en el paradís dels amants de l’ornitologia. Mentre hi arriben arpelles, agrons blancs o bernats pescaires, d’altres espècies, com els agrons roigs, es desplacen cap a zones més càlides. A tot aquest bullici d’anar i venir, s’hi suma la dansa de milers d’estornells vulgars que es mouen uniformes al cel com un núvol negre. Si ets dels que no es volen perdre aquest espectacle, MónNatura Delta de l’Ebre acull la 9a edició del Delta Birding Festival (DBF), un esdeveniment dedicat als amants de les aus, la natura o l’ecoturisme i que, amb el temps, s’ha convertit en una plataforma important per promoure projectes de conservació.

Organitzat per Oryx–la Botiga de l’Amant de la Natura, l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i la Fundació Catalunya–la Pedrera, que amb aquest festival promou la reconnexió de la ciutadania amb la natura, el DBF inclou un programa variat, amb tota mena d’activitats educatives, conferències, ponències o exposicions destinades a tots els públics. Destaca la segona edició del DBF Júnior, que vol fomentar la passió pels ocells entre les generacions més joves i on debutarà un ponent de només dotze anys. El festival atrau més de quaranta expositors, incloent-hi artistes de la natura, professionals del turisme de natura i experts en fotografia i òptica. En són ponents rellevants l’escriptor i ecologista Andy Swash o la jove fotògrafa de fauna salvatge Rachel Bigsby. A més, s’hi celebrarà el Delta Photo Contest, amb premis valorats fins a 10.000 euros, així com una exposició especial sobre el Catàleg de Fauna Amenaçada de Catalunya, editat per la Generalitat l’any 2022.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació