Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Banys de bosc en família

Tres propostes que ens faran aturar el temps i acostar-nos a la natura 

Els banys de bosc, aquestes passejades tranquil·les que ens conviden a connectar amb la natura i amb nosaltres de manera conscient, també poden ser una activitat adreçada als més petits de casa. Us proposem tres entitats que adapten aquestes experiències per a tota la família, amb l’objectiu que grans i petits puguin beneficiar-se de totes les propietats que ens aporta conviure durant unes hores amb els arbres.

Viure la natura de manera íntima

bany de bosc astara Els banys de bosc d'Astara es fan al Parc Natural de CollserolaBanys de bosc Astara
Els banys de bosc Astara per a famílies, adaptats en durada i contingut, s’adrecen a aquells grups que vulguin experimentar una manera diferent de veure i sentir el bosc. L’activitat promou un espai de creativitat i imaginació, incorporant dinàmiques com l’explicació de contes, que faciliten un contacte més íntim amb la natura. L’experiència es duu a terme al Parc Natural de Collserola i es destina a adults i a infants entre els cinc i els dotze anys. Un espai per reconnectar amb les nostres arrels i interactuar lliurement entre nosaltres. 
 

Els boscos terapèutics Sèlvans

banys de bosc Sèlvans Els banys de bosc de Sèlvans tenen una durada de dues horesBanys de bosc Sèlvans
L’itinerari Salvador Grau, a Olot, és una ruta circular d’1,2 km i dues hores de durada apta per als més petits. L’activitat es realitza acompanyats d’un guia amb molta experiència en aquest tipus de sortides, que convida el grup a fer volar la imaginació, compartir la curiositat per la natura o explorar les pròpies emocions. Les sortides es porten a terme sota petició específica a partir de vuit persones amb una edat mínima de cinc anys. 
 

Una caminada per crear vincles

Banys de bosc Biotop Biotop Natura fa els seus banys de bosc en família a l'arborètum de Masjoan a EspinelvesBiotop Natura
L’arborètum de Masjoan a Espinelves és l’indret escollit per Biotop Natura per fer els seus banys de bosc en família. Un exercici terapèutic que permet enfortir i posar en pràctica valors i eines com l’empatia, la cohesió de grup, la resolució de conflictes o la superació de límits. Considerats a molts països com un exercici de salut física i mental, els banys de bosc potencien la nostra comunicació amb la natura a través dels cinc sentits, l’escola i el ritme lent. Durada de l’activitat: tres hores aproximadament (pot variar segons les edats dels infants). 
 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació