Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Escapada de tardor a MónNatura Pirineus

Desconnexió enmig de la natura amb activitats per descobrir l’essència dels Pirineus

Una escapada de tardor us espera a les valls d’Àneu (Pallars Sobirà). MónNatura Pirineus és un lloc ideal per desconnectar uns dies amb la família enmig de la natura. Un indret on es pot descobrir l’essència dels Pirineus amb activitats de natura que engrescaran petits i grans.

Una estada econòmica

MónNatura Pirineus Les instal·lacions de MónNatura Pirineus tenen totes les comoditats per allotjar famíliesMónNatura Pirineus
Per gaudir de les instal·lacions de MónNatura Pirineus, només cal que busqueu un cap de setmana de tardor per anar fins a les Planes de Son. Aprofiteu aquestes setmanes per gaudir dels boscos tenyits de tardor i tindreu un 12% de descompte, vàlid per a estades entre el 21 d’octubre i el 27 de novembre si poseu el codi PIRINEUSTARDOR. 
 
Un cop ubicats a una de les habitacions amb magnífiques vistes a la natura, totalment equipades per a estades en família, només haureu de triar alguna de les activitats que proposen per descobrir l’alta muntanya d’una manera sostenible i amb tot el respecte pels diversos elements que configuren el paisatge. 

Activitats úniques

MónNatura Pirineus entorn MónNatura Pirineus permet viure una experiència única a l'alta muntanyaMónNatura Pirineus
Des de descobrir la fauna i la flora dels Pirineus, fins a endinsar-vos en el meravellós món de les galàxies, passant per aprendre-ho tot sobre el gat salvatge. Aquestes són les activitats que podeu fer a MónNatura Pirineus durant la tardor.
 
El camí del gat salvatge
Cada dia, a qualsevol hora (visita lliure)
Sabíeu que el gat salvatge viu a l’entorn de MónNatura Pirineus però és molt difícil de veure? Prepareu el mòbil i seguiu les seves petjades. Aquesta activitat autoguiada, a través de 10 punts d’interpretació, us ajudarà a conèixer el paisatge de les Planes de Son i d’altres animals que hi viuen, com els talpons i les formigues.
 
Descobrim la natura
Passejada en plena natura per descobrir els secrets que ens amaga la vida salvatge dels Pirineus. El despertar de les marmotes, el festeig dels ocells, les primeres nevades… són alguns dels moments màgics a l’alta muntanya. Quins ens descobrirà la tardor? 

Un cel excepcional

Astronomia monnatura Una mare i un fill miren les estrelles a les Planes de SonMónNatura Pirineus
Aprofitant que sou entre muntanyes no us perdeu l'oportunitat de gaudir d'un cel excepcional. MónNatura Pirineus té una proposta específica per enamorar-vos de l'astronomia.

Viatja per les galàxies 
El cel de MónNatura Pirineus us deixarà bocabadats. Sense contaminació lumínica i atmosfèrica, observar les estrelles és una delícia. Primer fareu una sessió a l’interior del planetari i, quan el cel estigui completament fosc, sortireu a l’exterior de l’observatori astronòmic per al·lucinar amb un cel ple d’estels. 
 
Més informació
monnaturapirineus.com
 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació