Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Suma't a la campanya 'Més fortes que la censura'

Per cada nova subscripció a ‘Descobrir’, n'enviarem una altra de forma gratuïta a una institució educativa o cultural dels Països Catalans

La revista Descobrir s'ha adherit a la campanya Més fortes que la censura, promoguda per l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) per denunciar la censura i els atacs a la cultura, la llengua i la llibertat d'expressió al País Valencià i les Illes Balears. Una gran campanya amb la qual es vol donar a conèixer el ric patrimoni de capçaleres en català i la importància que té preservar-lo.
 
L'acció és una resposta conjunta a la suspensió, el passat juliol, de cinc revistes en llengua catalana de la biblioteca de Borriana, al País Valencià, per part de l’Ajuntament del municipi. Us animem a sumar-vos-hi subscrivint-vos o regalant una subscripció a Descobrir o a qualsevol de les altres revistes que formen part de la campanya. Per cada nova subscripció, n'enviarem una altra a una institució educativa o cultural dels Països Catalans de manera aleatòria i gratuïta, perquè cap racó del nostre domini lingüístic no es quedi sense publicacions en la nostra llengua. 
 
Per fer-ho, només heu d'entrar a noalacensura.cat, subscriure-us a la publicació que escolliu i indicar si voleu que el centre seleccionat sàpiga que rebrà la subscripció gratuïta a aquesta revista gràcies a la vostra participació. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació