Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Tardor gastronòmica a Roses i el cap de Creus

4 propostes per gaudir de la cuina empordanesa els mesos d’octubre, novembre i desembre

És temps de carbassa, castanyes, corball, rogers i bonítols. L’Associació d’Empresaris de Roses – Cap de Creus proposa quatre plans per gaudir de la gastronomia empordanesa a la tardor. Hi trobareu jornades gastronòmiques, cerveses artesanes i un festival que combina música, cultura i cuina. Una estació plena de propostes per llepar-se’n els dits.

Cuina de temporada de tardor

Cuina de temporada Els restauradors de Roses i el cap de Creus aposten per la cuina de temporadaGastronòmic Norat-Hotel Terraza
Del 25 de setembre al 20 de desembre
Seguint amb la campanya anual que ha engegat l’Associació d’Empresaris de Roses – Cap de Creus amb l’objectiu de posar en valor l’excel·lència dels productes de l’Empordà de cada estació, arriba la cuina de la temporada de tardor. Amb l’entrada de la nova estació, els restaurant adherits oferiran els productes típics d’aquests mesos com carbassa, ceps, moniato, castanyes, poma, corball, sípia, roger, calamar o bonítol. Delícies que podreu trobar als restaurants L’Estrop, L’Escalam, L’Àncora, Santa Llúcia, Cal Campaner, Cervera, Risech i Falconera. 
 
Més informació

Fira de la Cervesa Artesana

la canetenca La Canetenca a la Fira de la Cewrvesa i el Porc de ManlleuLa Canetenca
Del 13 al 15 d’octubre
La plaça d’Ítaca es tornarà a omplir de cerveses artesanes. Cerveseres com Cervesa de Roses o Cerveses La Canetenca de Canet de Mar hi seran presents i oferiran els seus productes i diversos tastos que s’amenitzaran amb concerts. Una oportunitat per tastar les cerveses que es fan a prop de casa i passar una bona estona. 

Més informació
Fira de Cervesa

Suquet de peix de Roses

suquet El suquet de peix era un plat senzill que feien els pescadors a la barcaLiving Roses
Del 27 d’octubre al 5 de novembre
Tradicionalment, els pescadors de Roses cuinaven suquet de peix. Un plat tan senzill com bullir peix acabat de pescar amb patates, ha experimentat una important evolució i, amb el pas del temps, aquesta recepta s’ha anat enriquint amb la incorporació de productes típicament mediterranis. Els restaurants de Roses presenten diverses formes de cuinar aquest plat, sempre acompanyat dels excel·lents vins de la DO Empordà. Podeu tastar aquests plats entre el 27 d’octubre i el 5 de novembre. 
 
Més informació
Suquet de peix

Festivalet de Roses

Festivalet El Festivalet de Roses uneix la música amb la cultura i la gastronomiaFestivalet
11 i 12 de novembre
Coincidint amb l’estiuet de Sant Martí, el Festivalet de Roses proposa unir el paisatge únic de la badia de Roses amb la música, la cultura i la gastronomia. Amb l’objectiu de posar la banda sonora a la posta de sol, hi ha propostes de concerts i també altres propostes culturals. El Festivalet va acompanyat d’una campanya gastronòmica en què cinc restauradors han preparat un menú especial que podreu degustar del 5 al 12 de novembre.
 
Més informació
www.festivaletroses.cat
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació