Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Com treballen els pescadors tradicionals del delta de l’Ebre?

MónNatura Delta estrena una nova activitat per conèixer les arts de pesca tradicionals
 

Descobrir com treballen els pescadors tradicionals del delta de l’Ebre. Aquest és l’objectiu de la nova proposta de MónNatura Delta ‘La pesquera de la Tancada”. Una activitat que es pot fer cada diumenge de novembre i desembre i que vol donar a conèixer les arts de pesca tradicionals en aquesta zona. 
 
La pesquera de la bassa de la Tancada pertany a la Confraria de pescadors de Sant Pere i gestiona la pesca a la bassa de la mateixa manera que fa 400 anys. Les basses del delta es caracteritzen per la gran concentració de nutrients provinents de la mescla d’aigua dolça del riu i l’aigua salada del mar. Això dona lloc a l’existència d’una gran varietat d’espècies de peixos que fa que la pesca hagi sigut una activitat econòmica molt important al delta. 
 
Aquesta activitat us permetrà descobrir de primera mà la feina dels pescadors que hi viuen i observar el peix que capturen amb les seves arts de pesca centenàries. És una activitat dirigida a tot tipus de públic que té una durada d’una hora. Costa 8 euros per adult i 4 pels nens. 
 
Més informació i entrades: www.monnaturadelta.com

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació