Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Rec.0 d’Igualada obre les portes de velles fàbriques

Una oportunitat per descobrir patrimoni industrial reconvertit

El Festival del Rec.0 d’Igualada vol ser un viatge pel patrimoni industrial del barri del Rec, descobrint nous espais que han estat tancats durant anys i que s’obren només durant 4 dies. Entre el 8 i l’11 de novembre la 25a edició del Rec.0 de tardor oferirà visites guiades pel barri del Rec per conèixer tan el passat industrial, com el funcionament actual d’una adoberia. Les visites també permetran conèixer velles fàbriques reconvertides en espais culturals i magnífics estudis de dissenyadors. 
 
El “Rec portes obertes” tindrà lloc el dijous 9 novembre a les 11h, i es podran visitar fàbriques transformades que acullen noves activitats al barri del Rec. Concretament es podran visitar l’Adoberia, una antiga tintorera reconvertida en l’estudi de disseny de Jordi Ribaudí, l’estudi de la dissenyadora Mar Ribaudí i la seu de Recstores; la Bastida, també una antiga tintorera que l’any 2011 un grup d’igualadins va recuperar per reconvertir-la en un espai cultural, i la visita acabarà a la Creueta, l’antiga adoberia Valls Carol del 1902, reconvertida en un espai de coworking. El punt de trobada de la visita serà al punt d’informació del Rec.0. És una activitat gratuïta i cal fer la reserva per correu a info@recstores.com.
 
60 fàbriques de curtits convertides en pop-up stores
Com sempre, un dels grans atractius del Rec.0 és la transformació del barri en un gran circuit urbà de moda, amb 60 fàbriques de curtits convertides en pop-up stores de més d’un centenar de marques i dissenyadors de moda, des de grans marques reconegudes, dissenyadors emergents, marques independents i de Km0. Es tracta d’un festival viu que edició rere edició incorpora noves marques, i on la barreja i la varietat de propostes creatives el fan innovador i diferent. Un equilibri de moda, cultura, patrimoni i gastronomia que fa que l’experiència Rec.0 sigui ben completa. 
 
Una agenda carregada
A més, l’agenda cultural del Rec.0 és molt diversa, i compta amb més d’una vintena d’activitats per a tots els públics, totes elles gratuïtes. Des de programes de ràdio, tallers, concerts, sessions de DJ, dansa, cates de vins i visites guiades.
 
L’agenda cultural completa del festival es pot trobar al web rec0.com.
 
Llarga trajectòria
El Rec.0 va néixer l'any 2009 a Igualada per donar a conèixer el barri del Rec, un enorme espai urbà amb un patrimoni arquitectònic industrial únic que es veia amenaçat pels plans urbanístics d'aleshores. Després de 25 edicions, Rec.0 s'ha consolidat com un festival de moda de referència on un centenar de marques de moda de tot tipus s’instal·len durant quatre dies en un entorn únic com són els locals de les velles fàbriques de pell d’un barri declarat patrimoni industrial de Catalunya.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació