Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La riquesa natural de les comarques de Lleida en un web

Lleida Natural és un projecte de ‘Descobrir’ que recull la biodiversitat i les activitats turístiques de de la zona 

Sabíeu que l’abellerol és un ocell de colors molts vius de poc menys de 30 centímetres de llarg? I que el cérvol viu en boscos oberts o amb clarianes on hi hagi herba? Creieu que al Pallars Jussà podeu donar de dinar als voltors? Totes aquestes informacions i moltes més, les trobareu al nou web lleidanatural.descobrir.cat, una guia que recull les principals espècies de flora i fauna del Pirineu i les Terres de Lleida. 
 
És un projecte del Descobrir per al Patronat de Turisme d’Ara Lleida amb l’objectiu d’oferir al públic familiar que visiti les comarques de Lleida una guia digital per tal de poder reconèixer la flora i la fauna de la zona, així com les millors activitats relacionades amb la natura que s’hi poden fer. Un web indispensable per descobrir la riquesa natural de les comarques de Lleida i explorar la seva biodiversitat a través de fitxes detallades d'animals i plantes, sons d'ocells i activitats turístiques que us faran vibrar i connectar amb la natura local. 
 
El web és molt pràctic i amè i està dividit entre les espècies de les Terres de Lleida i les del Pirineu lleidatà. En total hi ha 108 fitxes d’espècies de flora i fauna que expliquen com són, on es poden veure, com els agrada viure, què mengen i quines són les bones pràctiques per observar-los, en el cas dels animals; i com són, quin estat de conservació tenen, on es poden trobar i els usos i les propietats que tenen, en el cas de les plantes. Pel que fa a les activitats, trobareu 10 propostes per a les Terres de Lleida i 10 més per al Pirineu. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació