Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Girona Episcopal, tres monuments en una sola entrada

Ja podeu visitar la catedral de Girona, la basílica de Sant Feliu i el Museu d'Art de Girona amb una entrada conjunta

La catedral de Girona, la basílica de Sant Feliu i el Museu d'Art de Girona, ubicat a l'antic Palau Episcopal, constitueixen un triangle patrimonial i artístic excepcional a la ciutat de Girona. Són els tres monuments que formen la ruta Girona Episcopal, que proposa un recorregut fascinant a través de segles de llegat artístic i arquitectònic tot passejant pel barri vell de la ciutat.
 
Tots tres monuments es poden visitar amb una entrada conjunta i a un preu únic de 12 €. Amb aquest carnet, que podeu comprar en línia, podreu visitar cadascun dels tres espais durant 48 hores. A la catedral de Girona descobrireu, després de pujar la impressionant escalinata d'accés, la nau gòtica més ampla del món, un extraordinari claustre romànic i la façana barroca. A la basílica de Sant Feliu, catedral de Girona fins al segle X, hi trobareu un conjunt de vuit sarcòfags paleocristians i l'escultura del Crist jacent, del segle XIV. Finalment, el Museu d'Art de Girona atresora una de les col·leccions més importants d'art català, des del segle X fins al XXI, al Palau Episcopal.
 
L'entrada conjunta té una validesa d'un any a partir de la compra en línia. Per adquirir-la, llegir més informació de cada equipament i consultar l’agenda d’activitats relacionades, consulteu el web de Girona Episcopal.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació