Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Lectura allà on siguis amb el carnet únic de biblioteques

Una sola identificació permet la recollida i el retorn de llibres arreu de Catalunya

Potser vius a Barcelona i tens la sort de passar els caps de setmana a Palamós. T’has acabat, al costat del mar, el llibre que havies començat a llegir a casa, i no vols portar-lo a sobre. Doncs vas a la biblioteca del municipi, i el tornes allà mateix. O has fet una escapada a Vic, has visitat la biblioteca Pilarín Bayés i la teva filla s’ha enamorat d’un conte. Agafa’l i torna’l a la biblioteca del costat de casa quan l’hagi mirat. O potser ets d’Amposta i el teu fill vol jugar a un videojoc nou, però el tenen a una biblioteca de Girona. Cap problema: te poden portar a la biblioteca del costat de casa. També et pot passar que visquis a un micropoble, sense biblioteca, però tinguis servei de bibliobús i vulguis demanar aquell vinil que et transporta anys enrere, i que el tenen a la ciutat. En definitiva: allà on siguis, tens totes les biblioteques al teu abast.
 
Si et preguntes com ho pots fer, saps que tens a la teva butxaca una targeta que et concedeix préstecs milionaris, i no és la de crèdit? El carnet de biblioteques et dona accés a 12 milions de llibres, una altra forma de riquesa. Gràcies a un sol carnet, tens una biblioteca sencera a tocar. I també hi trobaràs videojocs, música, pel·lícules, jocs de taula, i més de 15 milions de documents que pots demanar visquis on visquis.
 
Amb el carnet únic de biblioteques ara tens accés a tots els recursos dels 443 equipaments del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, i també als 14 bibliobusos que apropen la cultura a territoris sense biblioteca i faciliten el préstec interbibliotecari.
 
Facilitar la vida a les persones i tenir accés a la cultura són les màximes del Departament de Cultura. El carnet únic de biblioteques permet ara aquesta mobilitat de documents, i qualsevol ciutadà que visqui a Catalunya i disposi d’un carnet de biblioteques té accés a tot el catàleg de documents disponibles. Semblava impossible, però ara mateix és una realitat. Tens la cultura a la teva butxaca. Aprofita-ho!

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació