Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les Terres de l'Ebre, un món rural i sostenible 

Diversitat de paisatges i de propostes d’ecoturisme es combinen amb una cultura i gastronomia úniques.

Les Terres de l'Ebre gaudeixen d’una riquesa natural i cultural inigualable. La Unesco les va declarar Reserva de la Biosfera l’any 2013 i han estat reconegudes com una de les cent millors destinacions turístiques sostenibles del món per Global Green Destinations.


En pocs quilòmetres de distància, reuneixen tresors naturals d’alt interès i dos ecosistemes únics al Mediterrani, com són el delta de l’Ebre i el massís del Port. Amb l’Ebre com a gran element natural vertebrador del territori, els seus paisatges són molt diversos. Expliquen la història d’aquestes terres i ofereixen l’oportunitat de gaudir d’activitats ecoturístiques, com ara observació d’aus, turisme fluvial i nàutic, cicloturisme a través de la Via Verda o senderisme, entre d’altres.

L’aigua, la gran protagonista
Si bé la del riu és la primera imatge que ens ve al cap quan parlem de les terres que en prenen el nom, aquest territori també té més de cent quilòmetres de litoral des de l’Ametlla de Mar fins a Alcanar i la zona deltaica. Cales, camins de ronda, platges de sorra i pobles mariners conviden a practicar activitats aquàtiques gràcies també a la bonança climàtica de la zona i a la tranquil·litat de les aigües de les badies dels Alfacs i del Fangar, escenaris indispensables per anar amb caiac, navegar a vela o fer surf d’estel. Però l’Ebre també ofereix la possibilitat  de ser descobert tram a tram, com ara entre Vinebre i Miravet passant per Móra, o entre Miravet i Xerta passant per Benifallet amb piragua o caiac. Els paisatges que s’aboquen al riu allotgen art rupestre, poblats ibèrics, espais de la batalla de l’Ebre i les arrels culturals i patrimonials d’un territori que, al llarg dels anys, s’ha convertit en una gran via de comunicació entre les zones costaneres i de l’interior de la Península.

Cultura i gastronomia
Les Terres de l’Ebre gaudeixen d’una àmplia oferta de festivals de diferents gèneres que se celebren en espais històrics, paisatges singulars i entorns amb encant: ermites, castells, esglésies, claustres, mercats, centres d’art... Amb la tardor ja instal·lada, val la pena no perdre’s la Festa del Vi de Gandesa (del 3 al 5 de novembre) i les Jornades Gastronòmiques de la Clementina a Alcanar (a finals de novembre).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació