Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les germanes Neddermann, al Concert de Nadal del TRESC 

Recuperaran les cançons d’un dels seus àlbums més celebrats: el nadalenc ‘Present’ 

El Concert de Nadal del TRESC, una de les cites més especials de l’any per als socis dels TRESC, reunirà les germanes Judit i Meritxell Neddermann en una actuació molt especial el proper 14 de desembre. Únicament per a aquesta ocasió, recuperaran les cançons d’un dels seus àlbums més celebrats: el nadalenc Present
 
‘Present’ - Judit i Meritxell Neddermann
Les germanes Neddermann presenten un disc concebut i treballat conjuntament. Nadales de sempre arranjades i també una peça original, un poema de Salvador Espriu musicat especialment per a l’ocasió. Dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor, però que al llarg del recorregut han conegut paratges diferents. Ara es posen en comú per oferir aquestes cançons, buscant una sonoritat nova i lleugera a aquestes melodies que tant s’han sentit i compartit durant el Nadal. L’esperit obert les ha conduït també a incloure una cançó originària de Veneçuela, comptant amb la col·laboració d’Ahyvin i Ahylin Bruno.
 
El disc compta amb les col·laboracions de Ferran Savall, Mû Mbana i Aleix Tobias. Les acompanyen Arnau Figueres a la percussió i Miquel Àngel Cordero al contrabaix. Un disc profund i de celebració que aglutina un equip de gent immillorable.
 
Les entrades ja són a la venda i només per ser lectors de Descobrir teniu un 20% de descompte, amb el codi DESCOBRIRTRESC.
 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació