Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Àger estrena una nova oficina de turisme

Aquest projecte vol consolidar la comarca de la Noguera com a destinació de turisme astronòmic, geològic, de senderisme i d’esports d’aventura aeris

Es tracta d’una iniciativa que vol ser un punt de suport i promoció dels pols d’atracció turística del municipi d’Àger, com el Parc Astronòmic Montsec, que atreu cada any 30.000 visitants. A més, aquest projecte preveu també un espai d’acollida de visitants i una botiga de productes de proximitat.

Àger ofereix als visitants diversos atractius turístics, com el conjunt monumental de Sant Pere, un recinte fortificat d’estil romànic-neogòtic promogut per Arnau Mir de Tost al segle XI en el context de la reconquesta de la vall d'Àger; la via romana del segle II; les pintures murals de la capella del Calvari, dels segles XVIII i XIX, d’estil rural, o l’antic safareig del pont del Rossell, recentment restaurat, un element patrimonial d’important valor històric, i diverses torres de defensa, santuaris, esglésies i ermites, com la Mare de Déu de la Pertusa. La serra del Montsec, l’embassament de Canelles i el congost de Mont-rebei constitueixen alguns dels atractius naturals del municipi, que també excel·leix com a centre neuràlgic dels esports d’aventura aeris, com el parapent o l’ala delta.

Més informació: Ajuntament d’Àger

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació