Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

5 plans per gaudir de la neu en família al Pirineu

Propostes originals per viure-hi autèntiques aventures hivernals amb la canalla

Al Pirineu català disposem d’impressionants paisatges de muntanya i d’una oferta abundant i variada d’activitats per gaudir amb infants a la neu. A banda de les tradicionals activitats d’esquí, aquí us deixem un ventall de propostes originals que van més enllà, com ara rutes amb raquetes de neu, sortides en màquines trepitjaneu o parcs d’atraccions.

Raquetes de neu

Raquetes de neu Sortida amb raquetes de neu per descobrir els boscos de pi negre de l'Alt PirineuOriol Molas
Una ruta amb raquetes de neu és una molt bona opció per gaudir de la neu i la natura amb els més petits de la casa. Una excel·lent alternativa a l’esquí o l’snowboard per explorar l’entorn d’una manera diferent.

Des de l’estació de Port Ainé us proposen una ruta familiar amb raquetes de neu que us endinsarà en els extensos boscos de pi negre del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Un recorregut circular d’unes dues hores en què us acompanyarà un guia oficial del parc. Al llarg del camí trobareu plafons interpretatius per conèixer les plantes i els animals que habiten aquests boscos i també podreu observar una impressionant panoràmica de l’entorn del massís de l’Orri.

Més informació: Port Ainé

Un passeig amb telecabina

Telecabina La Molina Recorregut amb el Telecabina Cadí-Moixeró amb increïbles vistes de les comarques de la Cerdanya , el Ripollès i el BerguedàLa Molina
A la Molina trobareu el Telecabina Cadí-Moixeró, que dona accés al punt més alt de l’estació: el refugi Niu de l’Àliga i el pic de la Tosa, a 2.537 metres d’altitud. El recorregut té uns 20 minuts de durada, durant els quals contemplareu paisatges d’una gran bellesa. Des del pic de la Tosa gaudireu d’unes increïbles vistes de les comarques de la Cerdanya, el Ripollès i el Berguedà, i, també, de tot el Pirineu català i oriental francès. Els dies clars també podreu veure la serra de Montserrat i el Montseny.

Una activitat ideal per gaudir d’una experiència d’alta muntanya en família sense la necessitat de saber esquiar.

Més informació: La Molina

Un parc d’atraccions a la neu

Parc Lúdic Baixada per les pistes de trineu del Parc Lúdic de la Vall de NúriaOriol Molas
A la Vall de Núria trobareu el Parc Lúdic, un espai ideal pensat per a la diversió dels infants i les famílies. El parc us ofereix un ventall d’activitats per gaudir de la neu, com ara anar a les pistes de trineus i fer una cursa lliscant per la neu. Si us agrada l’escalada i mai no us heu atrevit a fer-ne, al Parc Lúdic també trobareu un rocòdrom ideal per als infants. A més, si no us fan por les altures, podeu llançar-vos per una impressionant tirolina. I els més aventurers podeu participar en un recorregut de jocs d’equilibri en altura: us sentireu com Tarzan penjant-vos a les cordes!

Més informació: Vall de Núria

Rutes amb màquines trepitjaneu

Màquina trepitjaneu Passeig amb una màquina trepitjaneu o snowetrac per contemplar els paisatges nevatsEstació d'esquí de la Pleta del Prat - Tavascan
Des de l’Estació de Tavascan ofereixen la possibilitat de fer una sortida a dalt d’una màquina trepitjaneu o snowretrac. La seva utilitat principal és traçar les pistes d’esquí nòrdic de l’estació, però també s’usa per fer itineraris paisatgístics i didàctics pels paratges més atractius de la zona, com el mirador del Corbiu. En una màquina, hi caben vuit passatgers. A banda de gaudir de la contemplació dels paisatges nevats, una guia especialitzada us oferirà informació extra sobre les muntanyes, la vegetació o la fauna. Una bona manera de complementar la visita a l’Estació fent una ruta per conèixer més a fons espais verges del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Més informació
: Tavascan

Baixades nocturnes

Baixada torxes Baixada nocturna per les pistes d'esquí de Port Ainé amb la llum de les torxesPort Ainé
Voleu practicar esquí d’una manera especial? A l’estació de la Molina i teniu l’oportunitat de viure-hi una experiència única, les baixades nocturnes. Una activitat que us permetrà esquiar amb el silenci de la nit, envoltats de natura i la màgia de l’estació. Estareu acompanyats d’un guia que us anirà marcant tot el camí en el descens. Amb aquesta activitat gaudireu d’una posta de sol increïble d’alta muntanya.

A més, a La Molina, a Port Ainé o a Baqueira també podeu gaudir de les baixades nocturnes amb torxes. Baixar per les pistes desertes amb tan sols la llum de la torxa és una experiència excepcional i de gran bellesa. 

Més informació: La Molina
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació