Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Com inscriure’t al viatge ‘Descobrir’ a Grècia

T’expliquem pas a pas què has de fer per no quedar-te sense plaça
INSCRIPCIONS AQUÍ

Preparat per viure un viatge inoblidable al nord de Grècia? Et sorprendràs amb la natura desbordant de la zona, amb la seva arquitectura tradicional i amb la seva gastronomia més autèntica. Si ja t’has convençut que vols viure aquesta experiència al nostre costat, només cal que t'inscriguis ja per no quedar-te sense plaça. Aquí t’expliquem, pas a pas, com ho has de fer. Ja falta menys per descobrir l’espectacular zona de Zagori, un paradís per als amants de la natura i la tranquil·litat, acompanyats per la revista Descobrir i per l’agència de viatges Tarannà. 
 
Què he de saber? 
Les inscripcions ja estan obertes. Les places són limitades i s’assignaran amb estricte ordre d’entrada de les peticions que s’hagin fet després d’haver omplert el formulari que hi haurà en línia. Un cop cobertes les places disponibles, la resta quedarà en llista d’espera. 
 
Com m’hi he d’inscriure?
La sol·licitud d’inscripció s’ha de fer emplenant aquest formulari en línia, al web de Tarannà. S’assignarà un registre d’entrada a cada petició, amb el qual es cobriran les places disponibles, i la resta quedarà en llista d’espera.
 
Com es formalitza la reserva?
La reserva quedarà formalitzada amb el pagament del 40% de l’import del viatge. S’haurà de fer 24 hores després d’haver rebut les instruccions de la reserva. Si el pagament no es fa, el torn passarà al primer de la llista d’espera. El pagament de la resta de l’import es farà un mes abans de la sortida.
 
Puc contractar una assegurança?
Per a més detalls, consulta al web de Tarannà la informació ampliada sobre les assegurances de viatge, l’allotjament previst, els guies acompanyants, les condicions de contractació, els requisits per poder viatjar, les mesures de seguretat higienicosanitàries i la sostenibilitat en el viatge.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació