Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les comarques de Tarragona impulsen nous projectes de protecció i millora del medi ambient

La Diputació concedeix 600.000 euros a entitats sense ànim de lucre per desenvolupar diferents propostes

El condicionament d’espais refugi per a espècies exòtiques invasores a Botarell, els programes de sensibilització contra la contaminació per plàstics a l’Ametlla de Mar o la millora ecològica a l’entorn de la Joncosa del Montmell. Aquestes són només algunes de les propostes de protecció i millora de l’entorn natural que es beneficiaran de les subvencions que atorga la Diputació de Tarragona.

En concret, la institució ha concedit un total de 600.000 euros a entitats sense ànim de lucre de la demarcació perquè puguin impulsar una trentena d’accions de protecció i millora del medi ambient relacionades amb els àmbits de l’educació, la sensibilització ambiental o la gestió forestal sostenible. Els projectes també consideren altres aspectes, com la conservació del patrimoni natural, la preservació de la biodiversitat i el medi marí, la gestió forestal sostenible, el canvi climàtic, la custòdia del territori i la transició energètica.

De la mateixa manera, la Diputació de Tarragona també ha concedit 240.000 euros a una vintena d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la demarcació per a accions adreçades a la prevenció local d’incendis forestals. Algunes de les propostes que han rebut els ajuts són: l’obertura de franges laterals en camins de titularitat municipal, les actuacions de pasturatge per a la prevenció d’incendis en camins i boscos de Capçanes o la millora de les basses d’aigua de Montblanc.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació