Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Cinquè Llac guanya un premi alemany en la categoria de sostenibilitat

El guardó ha estat concedit per l’Associació d’Oficines de Turisme Estrangeres actives al país germànic

El projecte El Cinquè Llac ha estat premiat a Alemanya amb el CT-Award Connecting Cultures 2024 en la categoria de Sostenibilitat. El Cinquè Llac és una ruta d’una dificultat mitjana adreçada al públic adult i promoguda per l’associació Marques de Pastor, formada per l’empresa Pirineu Emoció i per diverses cases rurals del Pallars Jussà.

El guardó, concedit per Corps Touristique, l’Associació d’Oficines de Turisme Estrangeres actives a Alemanya, té com a objectiu distingir iniciatives relacionades amb la promoció de l’intercanvi intercultural, la promoció del diàleg interreligiós, el turisme sostenible i l’educació i la sensibilització de viatgers i visitants.

El premi es va lliurar en el marc de la Fira CMT de Stuttgart, celebrada del 13 al 21 de gener en aquesta ciutat alemanya. En total s’hi van presentar 38 projectes d’arreu del món, quatre dels quals, de Catalunya. Aquest reconeixement és una oportunitat per donar a conèixer internacionalment propostes turístiques amb un alt valor afegit i, en el cas d’El Cinquè Llac, pot representar un impuls important de la demarcació de Lleida com a destinació per als turistes del país germànic.

El Cinquè Llac
La iniciativa El Cinquè Llac va néixer fa uns 12 anys, impulsada per l’associació Marques de Pastor. El programa bàsic és una ruta de senderisme autoguiada o guiada de mitjana muntanya d’aproximadament 100 quilòmetres caracteritzats per una dificultat tècnica baixa, dividits en cinc etapes que prenen el nom de conegudes llegendes locals. Més recentment se n’ha creat una versió slow, amb menys hores de caminada, i també un itinerari de BTT per als que prefereixen pedalar.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació