Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

MónNatura Delta de l’Ebre engega temporada amb activitats ornitològiques i familiars

L’espai, referent en propostes lúdiques a la natura, s’ha consolidat any rere any amb més de 280.000 visitants des de la seva obertura el 2012
 

MónNatura Delta de l’Ebre, el centre ambiental que la Fundació Catalunya La Pedrera té al delta de l’Ebre, reobre aquest divendres 16 de febrer, carregat de noves activitats per descobrir l'entorn i gaudir-ne L’observació de les aus, la pesca tradicional i el paisatge són els trets característics de les visites i els tallers. 
 
Ornitologia i experiències familiars
L’equipament fa una aposta per les activitats relacionades amb el món de l’ornitologia amb l’objectiu de donar a conèixer als visitants els diferents ocells del Delta amb activitats d’aquesta temàtica com 'Coneix les aus del Delta'. També destaca la sortida ornitològica anomenada 'La visita dels flamencs'. Una visita especial que permet descobrir mil i una curiositats dels ocells més emblemàtics del Delta, els flamencs.
 
Un any més, es programa la 'Visita dels menuts', que esdevé l’activitat referent per entendre el delta de l’Ebre. Una experiència familiar pensada perquè els més petits descobreixin l’entorn del Delta i en gaudeixin, i que es pot fer cada cap de setmana i els festius. Es donen a conèixer aus fascinants com els flamencs i es practiquen activitats tradicionals de la zona com tirar el rall o navegar amb barques de perxar.  
 
Amb la visita al centre es pot gaudir d’un magnífic entorn natural i, alhora, observar varietats d’ocells des del Mirador 360º, navegar en pontona o practicar arts de pesca tradicionals.
 
Un equipament referent en natura
MónNatura Delta està situat en el paratge natural únic del Delta de l’Ebre, ple d’arrossars i de llacunes. L'espai, que es va inaugurar el març del 2012, està consolidat com a referent en les activitats lúdiques a la natura amb més de 280.000 visitants des de la seva obertura. Cada any s’organitzen al voltant de 700 activitats i tallers diferents d’ornitologia, natura i tradicions del Delta per a totes les edats.

Més informació
www.monnaturadelta.com

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació