Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Catalunya, terra de mar

800 km de litoral per gaudir de tota mena d’esports nàutics

El litoral de Catalunya, de 800 km, és un dels més rics i diversos del món. Sabieu que podeu viure-hi una aventura nàutica els 365 dies de l’any?

En un territori relativament petit podeu gaudir de llargues platges de sorra o de les cales més amagades i salvatges, gaudir d’experiències nàutiques úniques o submergir-vos en la vida marina. Les famílies també trobareu el vostre racó per gaudir del mar i els amants dels espectacles nàutics teniu la diversió assegurada amb esdeveniments de primer ordre, com la Copa Amèrica, que aquest 2024 se celebra a Barcelona.

La costa catalana us convida a viure experiències úniques i practicar tota mena d’esports nàutics, com la natació en aigües obertes, la navegació o el submarinisme.

Una activitat per a cada persona

Vela lleugera al Club Nàutic Salou Vela lleugera al Club Nàutic SalouAgència Catalana de Turisme
Tant si la vostra passió és navegar, com si voleu gaudir del mar en família, les desenes d’empreses i entitats de turisme nàutic que hi ha a Catalunya, tenen una activitat per a cadascun de vosaltres.

Si sou apassionats de les activitats nàutiques i del fons marí, bussegeu en una reserva marina com la Reserva de les Illes Medes i descobriu parcs subaquàtics amb vaixells enfonsats. També podeu des de gaudir postes de sol increïbles a bord d’un veler o fer sortides en ecocaiac a les Illes Medes. No us perdeu el Parc Natural del Delta de l’Ebre, l’hàbitat aquàtic més extens de Catalunya i, per exemple, fer-hi una excursió en golondrina per visitar les muscleres.

Si el que us emociona és aprendre o perfeccionar el vostre esport nàutic preferit, teniu mil i una opcions per palejar, navegar i nedar per la costa catalana. Proveu l'aventura de nedar en aigües obertes mentre ho combineu amb altres esports com el running i el senderisme que us donen l'oportinitat de descobrir els fantàstics camins de ronda. 

Pels que vulgueu gaudir del mar en família, què us sembla provar nous esport nàutics com el wingfoil o el parasailing a la Costa Brava? Atreviu-vos amb l’esquí de cable o una ruta en caiac pels racons més salvatges del Delta. Fins i tot podeu participar en un escape room marí a les Terres de l’Ebre, una aventura emocionant per a petits i grans.

Si busqueu una activitat per tranquil·la, sabíeu que a Catalunya hi ha disset viles marineres on gaudir de tradicions com les havaneres i assaborir tresors gastronòmics com la gamba vermella o l’anxova? Feu turisme mariner per descobrir la cultura i el patrimoni d’aquestes joies marineres.

L’escenari d’espectacles nàutics

Copa Amèrica L’equip de Nova Zelanda entrenant a Barcelona per la Copa AmèricaAgència Catalana de Turisme
Si el que us agrada és gaudir del mar des de fora i sou apassionats dels espectacles nàutics que regalen les grans competicions, Barcelona és un dels escenaris de grans esdeveniments mundials. Aquest 2024, a més de la celebració de la Copa Amèrica, la competició de vela més important i antiga del món, Barcelona acull altres competicions internacionals. Podreu seguir les regates còmodament des de les fanzones instal·lades a les platges de Barcelona, que compten amb plataformes d’observació i pantalles gegants i gaudir d’aquest espectacle únic al món que contempla majestuosos velers clàssics i d’època o modernes embarcacions aerodinàmiques dels equips de competició.

Més informació
www.catalunya.com/ca/turisme-nautic

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació