Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Pirineus de Catalunya: territori cicloturista

Pedala entre grans cims i natura verge. Descobreix pobles amb encant i tradicions ancestrals. Rodar als Pirineus de Catalunya és una experiència més enllà de l’esport.

Els Pirineus de Catalunya són un espai natural singular perquè ciclistes de tots els nivells gaudeixin d’una travessa, des del Mediterrani fins a la Val d’Aran. El cicloturisme combina a la perfecció esport i turisme, ja que permet gaudir del patrimoni cultural, l’enogastronomia i les tradicions. Et proposem tres zones destacades dels Pirineus de Catalunya perquè gaudeixis del cicloturisme a través de rutes de diversos nivells.

Costa Brava-Pirineus: Vies verdes, Pirinexus i la Gran Volta

Cicloturisme empordà Vinyes de la DO Empordà al llarg de la ruta EuroVelo 8Jase Wilson / PTCBG
Les comarques gironines dels Pirineus de Catalunya compten amb nombroses vies verdes, antics traçats ferroviaris en desús, integrats en l’entorn natural, com la de la Vall d’en Bas. Altres rutes molt atractives per als aficionats al cicloturisme són la Pirinexus, un recorregut circular de 340 km, en què trobaràs tresors patrimonials com les ruïnes grecoromanes d’Empúries, cellers de la DO Empordà, volcans únics, parcs naturals i cales verges, i la Gran Volta a l’Empordà, una ruta de bicicleta de grava d’exigència mitjana, que passa pels parcs naturals del Cap de Creus i dels Aiguamolls de l’Empordà.
 

L’Alt Urgell: la Volta al Cadí i Trinxat BTT

Cicloturisme Alt Urgell Grup de ciclistes per sota un pont a la ruta BTT la Seu-Alt UrgellPirineus
Les dues rutes cicloturistes més destacades de la zona són la Volta al Cadí –una ruta circular per a ciclistes experimentats, ja que recorre tot el Parc Natural de Cadí-Moixeró a gran altura– i la ruta guiada el Trinxat BTT –un itinerari exigent per a bikers experts. Aquesta combina zones planeres amb camins i llacs glacials a més de 2.000 metres d’alçària. 

El Pallars Jussà: ruta Pedals de Foc en territori BTT

Grup BTT Grup de BTT a la Vall Fosca
En rutes com la Pedals de Foc, la BTT és indispensable. Aquest itinerari per etapes de 215 km recorre el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Durant el recorregut travesses indrets espectaculars com el bosc d’avets del Gerdar, el més gran de la Península, i el coll del Triador, un port de muntanya a 2.100 metres d’alçària. A més, la comarca disposa del Centre BTT Pallars Jussà, que organitza 11 rutes senyalitzades per a tots els nivells.
 
Quina de les rutes triaràs per pedalar per Catalunya?
 
Més informació:
www.visitpirineus.com

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació