Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

El Festival Senderista de la Vall d’Aran promet 14 rutes en sis dies

Val d’Aran Walking&Summit combina natura, cultura i gastronomia

Del 8 al 14 de juliol, la setena edició d’aquest esdeveniment anual portarà els participants a explorar el millor de la Vall d’Aran. Amb 14 rutes dissenyades per descobrir els racons més espectaculars, els senderistes tindran l’oportunitat de meravellar-se amb llacs cristal·lins, passant per històrics colls i endinsant-se en alguns pobles, com Bagergue, Arties i Garòs.
 
Entre les experiències destacades es troba la Ruta de la Transhumància, que revela els grans estanys de Tort i de Rius, així com la travessa del Parc Nacional des de l’estany de Sant Maurici fins als estanys de Colomers, llar de la concentració d’estanys més gran d’Europa. A més, els participants podran seguir els passos dels pirineistes a la Ruta dels Pirineistes, des de l’Hospice de França a la Vall de Luchon fins al còth de Baretja. 
 
Però el festival no es limita només a l’exploració de la natura. També ofereix l’oportunitat de submergir-se en la riquesa cultural de la vall, amb visites a les esglésies romàniques i tallers sobre plantes medicinals, fauna nocturna i observació astronòmica. A més, els participants podran relaxar-se en les aigües termals d’Arties i gaudir de la gastronomia local, incloent-hi un sopar a l’aire lliure amb música i observació d’estrelles a Arties.
 
Per als més intrèpids, el Summit Val d’Aran ofereix una emocionant travessa de sis dies per la Ruta Aranesa a l’Aneto, una oportunitat única per explorar les muntanyes i ascendir cims emblemàtics com el Montcorbison i el Pic d’Era Entecada.
 
El Festival Val d’Aran Walking&Summit, organitzat pel Club Alpí Aranès i patrocinat per l’Ajuntament de Naut Aran, no només és un esdeveniment esportiu, sinó també una celebració de la natura, la cultura i la comunitat local. Uniu-vos a aquesta aventura única al cor dels Pirineus i descobriu tot el que la vall té per oferir!

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació