Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Rec.0 d’Igualada obre les portes al patrimoni industrial

El barri del Rec es transforma en un gran circuit urbà amb 60 fàbriques d’adoberia convertides en ‘pop-up stores’ de moda

Del 8 a l’11 de maig torna una nova edició del Rec.0 a Igualada. El barri del Rec de la capital de l’Anoia acull un gran circuit urbà de moda, amb 60 fàbriques d’adoberia convertides en pop-up stores de més d’un centenar de marques i dissenyadors de moda, des de grans marques reconegudes, dissenyadors emergents, marques independents i de quilòmetre zero. Es tracta d’un festival viu que edició rere edició incorpora noves marques, i en què la barreja i la varietat de propostes creatives el fan innovador i diferent. Un equilibri de moda, cultura, patrimoni i gastronomia que fa que l’experiència Rec.0 sigui ben completa.

Reivindicar el patrimoni industrial del barri del Rec
El festival Rec.0 va néixer l’any 2009 amb la voluntat de donar a conèixer el barri del Rec, un enorme espai urbà amb un patrimoni arquitectònic industrial únic que es veia amenaçat pels plans urbanístics d’aleshores.
Després de 25 edicions, el Rec.0 s’ha consolidat com un festival de moda de referència en què un centenar de marques de moda de tot tipus s’instal·len durant quatre dies en un entorn únic, com són els locals de les velles fàbriques de pell d’un barri declarat patrimoni industrial de Catalunya i considerat el conjunt arquitectònic adober en actiu més important d’Europa.

El Rec.0 és també un viatge pel patrimoni industrial del barri del Rec, per descobrir nous espais que han estat tancats durant anys i que s’obren només durant quatre dies, amb visites guiades pel barri del Rec per conèixer tant el passat industrial com el funcionament actual d’una adoberia. Es podran visitar l’antiga adoberia Cal Granotes i l’adoberia en funcionament Curtits Badia. Les visites també permetran conèixer velles fàbriques reconvertides en espais culturals i magnífics estudis de dissenyadors.

Rec Portes Obertes
El dijous 9 de maig, a les 11.30 h, es podran visitar de forma gratuïta fàbriques transformades que acullen noves activitats al barri del Rec. Concretament es podran veure el coworking Espais del Rec; l’estudi de la dissenyadora de moda Maria Voth, de la marca Turtlehorn; l’estudi de Nils Kamminga, de la marca Akin, i l’espai de coworking creatiu La MaCa. El lloc de trobada de la visita serà al punt d’informació del Rec.0 (cal fer reserva prèvia al correu info@recstores.com).

Altres activitats
El dimecres 8 de maig també tindrà lloc la taula rodona El futur dels espais industrials, en què es mostraran exemples d’antics barris industrials reconvertits. A més, el festival ofereix més de vint propostes culturals gratuïtes durant els quatre dies, com són els concerts en directe repartits en dos escenaris, amb discjòqueis, actuacions de dansa, tallers i xerrades. Al Rec.0, també s’hi troben una quarantena de punts gastronòmics entre food trucks i pop-up restaurants, on es podran degustar plats de tots tipus i amb opcions aptes per a tots els visitants. En definitiva, el Rec.0 és un festival que aglutina propostes de moda, de música i de menjar de carrer, un pla perfecte de cap de setmana per gaudir-ne en un escenari únic, el barri del Rec d’Igualada.

Més informació 
Rec.0 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació