Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Fira del Vi de Falset vol ser referència per als ‘wine lovers’

71 cellers del Priorat participaran a la fira i faran tastos de vi durant tot el mes de maig

La 29a edició de la Fira del Vi de Falset arriba amb força i amb un objectiu clar: posicionar-se com una fira de referència per al perfil dels apassionats per la cultura del vi, els wine lovers. 
 
Modernitzant el nom i també la seva interfície web, la fira vol millorar el servei i l’atenció que els cellers ofereixen als visitants, els quals tenen l’oportunitat de reservar prèviament l’entrada i consultar la disponibilitat horària dels tasts. La informació i el programa de la fira es van actualitzant en el mateix web
 
El plat fort de la fira arribarà el primer cap de setmana de maig, amb la participació de 71 cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant, però, com en les darreres edicions, la fira s’allargarà tot el mes de maig amb diferents tastos als mateixos cellers. La iniciativa té la intenció de convertir el Priorat en un recinte firal durant un mes sencer, seguint una proposta que es va pensar durant la pandèmia (amb l’objectiu que la Fira no s’aturés i seguís sent útil als cellers, malgrat els diversos confinaments) i que és vigent des del 2021. D’aquesta manera, la comarca es torna a convertir en un gran aparador vitivinícola tot el mes de maig.
 
Informació pràctica
La Fira del Vi de Falset començarà el divendres 3 de maig, a les 6 de la tarda, i estarà oberta fins a les 9 del vespre. Continuarà oberta durant tot el cap de setmana amb horari ininterromput de les 11 del matí a les 9 del vespre. Les entrades a la fira costen 18 euros per persona i inclouen una copa i vuit tiquets. Un tiquet equival a una degustació de vi i dos tiquets equivalen a una degustació de vi prèmium. 
 
Les degustacions als cellers al llarg del mes de maig costen 10 euros i també es poden reservar a través del web, on es van actualitzant el calendari d’esdeveniments i els horaris disponibles. 
 
Podeu trobar-ne més informació a la nova interfície web de la Fira del Vi de Falset: firadelvi.org

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació