Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Es completa la Ruta cicloturística dels Llacs

L’itinerari té un total de 107 quilòmetres de longitud i discorre per un entorn d’alt valor paisatgístic

El Departament de Territori ha completat la Ruta cicloturística dels Llacs, itinerari entre Lleida i la Pobla de Segur que es combina amb la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre aquestes poblacions. El traçat de la Ruta cicloturística dels Llacs, ara ja completat i en servei, té un total de 107 quilòmetres de longitud i transcorre per les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà, en un entorn d’alt valor paisatgístic.

La Ruta s’estructura en tres trams. El primer, de 46,5 km, transcorre entre Lleida, Balaguer i Sant Llorenç de Montgai per camins naturals i vials que ressegueixen el curs del riu Segre. La part entre Lleida i Balaguer ja està en servei des del 2019 i el març es va completar el tram restant de 12,6 km fins a Sant Llorenç de Montgai. El segon tram, de 27 km, s’efectua en combinació amb el ferrocarril entre les estacions de Sant Llorenç de Montgai i Cellers-Llimiana. En aquest punt, neix el tercer tram fins a la Pobla de Segur, de 33,8 km. La part entre Salàs de Pallars i la Pobla de Segur ja està en funcionament des del 2019. Seguidament, el Consell Comarcal del Pallars Jussà va desenvolupar, amb la col·laboració del Departament, l’itinerari entre Cellers i Salàs de Pallars, i ara han finalitzat l’adequació i millora de les estructures de la carretera C-13.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació