Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Explora la Conca Dellà amb el Festival de Senderisme

Descobriu els paisatges èpics i els secrets mil·lenaris d’una regió carregada d’història i de natura

Us obrim les portes a una experiència única a la Conca Dellà, un territori prepirinenc que es troba al cor del Pallars Jussà i que destaca per la seva autenticitat cultural i la seva geologia, reconeguda mundialment per la UNESCO com a Geoparc Orígens. Amb la sisena edició del Festival de Senderisme, podreu submergir-vos en una aventura fascinant que us portarà a través dels paisatges de la Guerra Civil, els secrets del bolet més antic del món i la màgia del cel nocturn. Aquesta cita que no us podeu perdre tindrà lloc del 17 al 19 de maig de 2024. No deixeu passar aquesta oportunitat de descobrir els racons més encisadors d’aquesta regió extraordinària.
 
El divendres 17 de maig hi una activitat nocturna programada, paral·lela a les rutes senderistes convencionals.Gaudireu d'una nit sota  les estrelles mentre observeu el firmament estel·lar. No us perdeu aquesta oportunitat d’immersió total en la pau i la bellesa del cel nocturn als estanys de Basturs. El cost de l’activitat és de 5 euros per als adults i gratuït per als menors, amb inscripció prèvia obligatòria.
 
El dissabte 18 de maig s’han organitzat dues activitats senderistes, la primera es tracta d’una ruta fàcil de 5,4 quilòmetres que permet explorar els doms de tova calcària del mont de Conques als estanys de Basturs (l'activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia obligatòria). La segona, és una ruta que us permetrà endinsar-vos en els entramats de búnquers, trinxeres i nius de metralladores de l’entorn de la Posa. Aquesta ruta, que ens transporta al passat, us oferirà una visió única dels esdeveniments que van sacsejar aquesta regió durant la Guerra Civil. El punt de partida és a La Posa - Isona (cal inscripció prèvia).
 
Finalment, per al diumenge 19 de maig hi ha programada una activitat dirigida a la gastronomia i la ruralitat local. Fins aviat Roca del Bolet! és una ruta a Figuerola d’Orcau per descobrir les restes del bolet més antic del món, acompanyats d’un geòleg expert. En aquesta fascinant excursió, entendreu l’origen i l’evolució d’aquesta emblemàtica espècie i el seu paper en la biodiversitat local. En acabar hi haurà un deliciós tast de productes locals!
 
Aprofiteu aquesta oportunitat única per connectar amb la natura i amb la història d’una regió carregada d’aventures i de descobriments. Reserveu ja les vostres places i prepareu-vos per a una experiència inoblidable al Festival de Senderisme de la Conca Dellà 2024.Teniu disponible el programa complet amb els formularis d’inscripció corresponents a cada activitat: festivalssenderismepirineus.cat

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació