Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

Guanya un cap de setmana a la Vall d'Aran en família

Sortegem una estada de dues nits a l'Aran Hostel del CEC

Imagina't a tu i a la teva família envoltats de muntanyes en un allotjament d'última generació i sostenible. Trasllada't a cor de la Vall d'Aran per passar un cap de setmana únic i fes-ho gratis! Com? Participa al sorteig que organitzem el Descobrir i el Centre Excursionista de Catalunya i guanya dues nits per a una família a l'Aran Hostel.

Podràs gaudir d'un allotjament que vol superar el concepte d’alberg a través de la figura de hostel de muntanya d’última generació, destacant valors com la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. Per guanyar dues nits per a una família en aquest hostal de muntanya ubicat a Salardú, només cal que omplis el formulari.

VULL PARTICIPAR-HI 

Què guanyareu?
Podreu gaudir de dues nits en família (2 adults i 3 infants com a màxim) a l’Aran Hostel del CEC, en una habitació múltiple amb totes les comoditats i bany compartit. L’hostal disposa d’una cuina compartida, d’un menjador, d’una sala d’estar chill-out i d’una fantàstica terrassa. A més, l’Aran Hostel us ofereix diferents activitats perquè pugueu descobrir el fantàstic entorn natural que envolta l’allotjament.

Al cor de la Vall d’Aran
Durant la vostra estada, podeu aprofitar per descobrir el romànic de la Vall d’Aran, tot visitant alguns pobles de conte, com Arres de Jos, Arties o Bausen. Si us agrada el senderisme, també podeu aprofitar la vostra escapada per gaudir d’una excursió familiar a la cascada dels uelhs deth Joeu, un impressionant salt d’aigua situat a la vall de l’Artiga de Lin. A les portes del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici també trobareu diferents rutes que us permetran descobrir indrets espectaculars. Per exemple, Colomèrs, el circ lacustre d’origen glacial més gran dels Pirineus. I, si preferiu practicar esports d’aventura, podeu viure la increïble experiència de fer ràfting a les aigües de la Garona.

Web Aran Hostel

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació