Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Jazz sota les estrelles

El juny i el juliol gaudiu dels 16 concerts d’una nova edició dels Talents Jazz al terrat de la Pedrera

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta una nova edició de Talents Jazz. Veniu a descobrir el talent emergent del jazz i gaudiu d’una nit màgica sota les estrelles, en un escenari excepcional. Fins al 26 de juliol, el terrat de la Pedrera es transforma les nits dels dijous i els divendres per oferir la millor música en directe amb unes vistes esplèndides a la ciutat.

Talents Jazz aposta pel suport al talent i a la creació musical i es duu a terme en col·laboració amb tres prestigioses institucions educatives: el Conservatori del Liceu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Taller de Músics. Durant els mesos de juny i juliol, podreu gaudir de 16 fantàstics concerts. Destaquen les actuacions de Luna Orleans, Djem Quartet o JP Mbongo & TM Group, entre d’altres.

L’entrada al concert inclou també una copa de cava i una visita lliure a les golfes de la Pedrera - Casa Milà, per poder conèixer de primera mà l’obra de Gaudí i les claus de la seva genialitat.

En definitiva, el festival Talents Jazz és una oportunitat única de conèixer en directe els nous talents del jazz i gaudir dels vespres d’estiu al millor terrat de Gaudí a Barcelona.

Més informació:
Horaris: cada dijous i divendres fins al 26 de juliol, a les 20:00 h
Informació i reserves: Fundació Catalunya La Pedrera

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació