Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Obre un nou museu de l’homeopatia a la Seu d’Urgell

La farmàcia Purgimon Feliu acull aquest espai museístic amb objectes de la col·lecció privada de la terapeuta Sofia Roca

La farmàcia Purgimon de la Seu d’Urgell estrena el nou Museu de l’Homeopatia, un dels pocs d’Europa dedicats a aquest mètode terapèutic. Un nou equipament cultural i turístic que recull un gran nombre d’objectes de la col·lecció privada de la terapeuta especialitzada en homeopatia Sofia Roca.

El petit museu, inaugurat el passat mes d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l’Homeopatia, està situat en un espai habilitat al soterrani de la farmàcia Purgimon amb una decoració que recrea l’ambient del segle XIX. L’equipament mostra la història de l’homeopatia i la vida del seu fundador, el metge, farmacèutic i químic alemany Samuel Hahnemann (1775-1843). La col·lecció inclou farmacioles d’aquella època adquirides als Estats Units, a Alemanya o a Anglaterra, així com una que pertanyia a un vaixell per a ús de la tripulació. Diversos plafons se centren en la vida professional i personal del doctor Hahnemann.

Horaris i visites
El museu és obert a visites concertades d’escoles, instituts, entitats cíviques i col·lectius en general interessats en el tema, sempre amb reserva prèvia. En l’àmbit particular, el museu es podrà contemplar, sempre amb visita concertada, els dimarts i dijous, a les 11.30 h , 12.30 h i 17.00 h, així com els dissabtes i diumenges, a les 11.30 h i 12.30 h. Les properes visites guiades seran el juny (diumenge 2, dissabte 8 i dijous 20) i juliol (diumenge 7, dissabte 13 i dimarts 30). Les visites, per a grups d’entre 6 i 12 persones, duren aproximadament una hora i són gratuïtes. El telèfon de contacte és el 616 020 580.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació