Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

Sigues el primer a saber tot el que amaga el 'Descobrir' del juny

Vine al far de Calella, endinsa’t en el ‘Maresme mariner’ i gaudeix en exclusiva de dues actuacions musicals en un entorn incomparable

Vols conèixer abans que ningú tots els detalls del proper número del Descobrir de juny, ‘Maresme mariner’? Vine el dissabte 25 de maig al far de Calella, on podràs saber tot el que amaga el nou número abans que estigui al quiosc i on també gaudiràs d’un fantàstic vermut musical amb productes de proximitat. Tot això, en un entorn incomparable. T’hi esperem!

Apunta-t'hi AQUÍ

L’editor de Descobrir, Joan Morales; la cap de fotografia de la revista, Maria Rosa Vila, i els escriptors i col·laboradors del número, Rafael Vallbona i Joan Safont, ens explicaran la tradició marinera del Maresme. Ens parlaran d’un dossier protagonitzat per pirates, indians, pescadors i estiuejants, però que, sobretot, és una crida hedonista a gaudir dels plaers de la Mediterrània, que enlloc com aquí no trobarem!

També ens deixarem portar pel ritme de les havaneres del grup musical Faroners de Calella i gaudirem amb l’actuació musical del saxofonista J. C. Narzekian i del guitarrista Pep Romaguera. Tot això, mentre gaudim d’un deliciós aperitiu amb productes de proximitat. A més, l’acte també comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Calella, Marc Bruch, i de la regidora de Turisme de Calella, Cindy Rando.

Una jornada en què descobrirem els tresors del Maresme que amaga el nou número, mentre gaudim en un indret espectacular amb vistes al Mediterrani d’un fantàstic vermut musical. No t'ho perdis!

GUIA PRÀCTICA
Data: dissabte 25 de maig de 2024
Hora d'inici: 11 h
Lloc de trobada: far de Calella
Més informació i reserves 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació