Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Torna a Reus la màgia del circ amb la 28a Fira Trapezi

Del 8 a l’11 de maig la capital del Baix Camp es transforma en una gran pista de circ

La Fira del Circ de Catalunya, Trapezi, torna a la ciutat de Reus del 8 a l’11 de maig. Els teatres, carrers i places de la capital del Baix Camp s’ompliran de milers d’espectadors aplegats per veure els espectacles de desenes de companyies de circ nacionals, estatals i internacionals, sense oblidar el talent local.

Sota una codirecció bicèfala i femenina a càrrec de Cristina Cazorla i Alba Sarraute, l’objectiu principal d’enguany és seguir posicionant la fira entre les millors cites de professionals del circ europeu. Per aquest motiu, la nova edició de la Fira Trapezi oferirà una programació per a tots els públics que vol ser un reflex del talent del circ contemporani actual i que inclou una setantena de representacions a diferents punts de la ciutat de Reus.

La inauguració de la Fira es durà a terme dimecres 8 de maig, a les 17:30 h, al Centre Cultural Castell del Cambrer i anirà a càrrec de les directores i dels diferents representants de les institucions, acompanyats d’un espectacle molt especial amb Martí Soler.

D’altra banda, l’edició d’enguany ha volgut donar veu a temes crucials, com la conciliació i la maternitat, programant espectacles com ‘MAMA XTREME in Wonderland’, de la companyia Marta Renyer, o l’empoderament femení, amb ‘Charlas de azucarillo’, de Las Couchers. A més, la programació tampoc no passa per alt una qüestió tan rellevant com és el gènere, amb espectacles de dona i territori, com ‘It’s Happen’, de La Campistany.

Aquesta edició també ha volgut tenir una especial cura dels artistes catalans que plantegen les seves peces en llocs específics i que treballen nous llenguatges escènics entrant en una avançada contemporaneïtat plàstica, com és el cas de Joan Català amb la seva ‘Idiòfona’, o Maria Palma i el seu espectacle aquàtic ‘La veu submergida’. Tampoc no podem oblidar els espectacles per a infants i famílies que omplen els carrers de Reus d’humor i de propostes sorprenents, com el solo de Iara Gueler, amb ‘99 cm’, o Ganso&cia i el seu ‘Welcome&Sorry’.

En definitiva, la Fira Trapezi esdevé l’aparador perfecte per mostrar el millor talent del circ contemporani actual amb la projecció de trobades que conviden a la reflexió, el debat i la creació de sinergies entre programadors i artistes. Una fira ja consolidada i reconeguda com la Fira per excel·lència dels millors espectacles de circ. Veniu, passeu i gaudiu!

Més informació
Fira Trapezi

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació