Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Torna el Cerdanya Happy Walking

Gaudiu de rutes adaptades a tots els nivells, activitats paral·leles i un entorn natural únic a la Cerdanya

La Cerdanya us obre les portes a un món d’aventures i descobriments al Festival Senderista Cerdanya Happy Walking, que tindrà lloc del 6 al 9 de juny del 2024. En aquesta comarca carregada d’encants, us espera una extensa xarxa de camins i un clima idoni per a passejades en família o amb amics. Enguany, el Cerdanya Happy Walking us ofereix set rutes de diverses dificultats, adaptades a tots els nivells d’experiència. Des de caminades suaus fins a itineraris més desafiants, hi ha una opció per a cada gust i capacitat.

El dijous 6 de juny, us convidem a explorar la falda de ponent de La Tosa, una ruta circular dins del Parc Natural del Cadí Moixeró, que promet un repte molt exigent per als més aventurers. El divendres 7 de juny, connecteu amb la natura fent senderisme i ioga en una ruta circular que culminarà al Verger Cerdà. I, a la nit, us espera una experiència única: una caminada nocturna des del Cap del Rec fins a l’Orri, seguida d’un taller d’observació astronòmica. El dissabte 8 de juny, descobriu els secrets amagats de la Batllia, a Bellver de Cerdanya, amb una caminada moderada pels voltants del torrent de Montmalús i la serra del Burgar, acompanyada d’una marxa nòrdica pels entorns de Ger. I, per acabar, el diumenge 9 de juny, us convidem a explorar la història i el paisatge de la Cerdanya des del Puig de Baltarga, en una sortida circular que revelarà els tresors de Prats i Sansor.

A més de les emocionants rutes senderistes, el Festival ofereix activitats paral·leles com concerts de música tradicional dels Pirineus, tastets de productes locals al final de cada activitat i un ‘Happy Kit’ de benvinguda per a tots els participants. Us espera un territori únic, amb camins espectaculars i un clima perfecte per a les vostres aventures a la natura. El Cerdanya Happy Walking us espera!

Més informació
Cerdanya Happy Walking

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació