Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

5 propostes familiars per viure l’estiu a Lloret de Mar

‘Snorkel’, tallers i gimcanes: oportunitats per explorar el mar i la natura

Lloret de Mar és un paradís per als amants del mar, ja sigui a la sorra o completament submergits. Aquest estiu us proposem capbussar-vos en les seves aigües cristal·lines per explorar la riquesa del seu fons marí. A més, Lloret us ofereix no només aquesta increïble aventura submarina, sinó també un ampli ventall d’activitats familiars per gaudir d’una experiència completa i memorable.

‘Snorkel’ familiar

Snorkel Lloret de Mar familiar L’activitat abarca principiants i nouvinguts al món submarí de l’snorkel.Lloret de Mar
Si us apassiona el mar, no podeu perdre l’oportunitat de participar a les sortides guiades de snorkel, una experiència dissenyada per a tota la família i per a aquells que s’inicien en aquesta pràctica. Estareu acompanyats d’un guia expert en biologia marina, que garantirà el vostre aprenentatge i la vostra seguretat. Aquesta activitat és ideal per a nens i nenes a partir dels 8 anys i per als adults, i es durà a terme els dissabtes i diumenges a les 9.30 h del matí. La durada total és d’una hora i mitja, amb aproximadament 45 minuts d’immersió en l’aigua. Els grups són reduïts, amb un màxim de 10 persones, per garantir una experiència més personalitzada. Aquesta activitat té un preu d’entre 4 i 8 euros, i podreu portar el vostre material o llogar-lo allà, on disposen d’armariets per guardar les vostres pertinences durant l’activitat gratuïtament.

‘Snorkel’ avançat

Snorkel Lloret de Mar avançat Aquesta activitat esportiva requereix haver fet snorkel prèviament.Lloret de Mar
Per als més experimentats, la Sortida guiada de snorkel avançat us ofereix una immersió més profunda en les aigües de Lloret. Aquesta activitat també està guiada per un expert en biologia marina, amb qui podreu descobrir les meravelles del fons marí de Lloret i aprendre a identificar els diversos organismes que habiten les seves platges. Està pensada per a participants a partir de 10 anys i, igual que en la sortida familiar, la durada és d’una hora i mitja, amb 45 minuts a l’aigua, però es realitza els divendres a les 9.30 h. Els grups són lleugerament més grans, amb un màxim de 12 persones. No oblideu portar la vostra màscara, tub i aletes, tot i que també hi ha la possibilitat de llogar aquest equip. El preu també varia entre 4 i 8 euros i inclou el servei d’armariet gratuït.

‘Snorkel’ nocturn

Snorkel Lloret de Mar cranc ermità Amb aquesta activitat veureu la inèdita vida submarina pròpia de la nocturnitat.Lloret de Mar
Per a aquells que el nivell avançat se’ls faci curt, aquest any Lloret de Mar ofereix l’oportunitat de descobrir què passa al fons marí mentre dormim. Aquesta activitat guiada us permetrà descobrir la vida marina nocturna, quan moltes espècies emergeixen i la foscor revela un nou món subaquàtic. Amb la il·luminació de les llanternes, observareu criatures que durant el dia són difícils de veure i, amb els guies experts, aprendreu sobre els seus comportaments i adaptacions nocturnes. Cal tenir experiència prèvia en snorkel, però us proporcionaran tot l’equip necessari si no en teniu, així com les instruccions per assegurar una aventura segura i inoblidable. És una activitat nova que inauguraran el 28 de juny i es farà un cop al mes.

Tallers de Biologia Marina

Snorkel Lloret de Mar Els tallers us permetran conèixer amb profunditat el funcionament de la vida marina.Lloret de Mar
Per als més petits de la casa, aquests tallers són l’opció perfecta per combinar aprenentatge i diversió. Lloret de Mar ofereix una varietat de tallers per explorar la biologia marina i l’ecosistema litoral a través d’activitats pràctiques que permeten als nens conèixer i respectar el medi natural. S’ofereixen tres tallers diferents al llarg de l’estiu:  el taller infantil per als infants més petits “Qui viu aquí?” es fa els dimecres de juliol i agost a les 10h i dura una hora i mitja. El “Taller de Biologia Marina” es duu a terme els divendres de juliol i agost i dissabtes de setembre a les 11:30h i dura dues hores. I et taller per a júniors “Treballem al mar” es fa els dijous de juliol i agost a les 10h i dura una hora i mitja. Tots els tallers varien en un preu d’entre 8 o 4 euros i s'adapten a l'idioma dels participants. Assegureu-vos de portar crema solar, gorra i calçat còmode per a que els nens puguin gaudir plenament de l’activitat.

Gimcanes: diversió i descobriment en família

Gimcanes Lloret de Mar Mentre seguiu les pistes podreu descobrir la història i aspectes botànics dels Jardins de Santa Clotilde o del bosc de Fenals.Lloret de Mar
Si després de tant aprenentatge teniu ganes de diversió, us proposem dues gimcanes familiars que ofereixen una combinació perfecta d’aventura, aprenentatge i diversió. La motxilla del bosc és una activitat familiar dissenyada per explorar el màgic bosc de Fenals amb la identificació de plantes, l’observació d’animals i la resolució d’enigmes relacionats amb la història i les llegendes del bosc. Al juliol i a l’agost es faran alguns dissabtes, a les sis de la tarda. L’enigma de santa Clotilde és una gimcana que té lloc als magnífics jardins de Santa Clotilde, situats sobre un penya-segat amb vistes al mar. Descobrireu els racons ocults del jardí i aprendreu sobre la seva història i la seva botànica. Al juliol i a l’agost es faran alguns divendres, a les sis de la tarda. Aquestes dues gimcanes estan dissenyades per a grups reduïts i s’adapten als idiomes dels participants. Els preus també varien entre els 4 i els 8 euros. Recordeu portar protecció solar, gorra i calçat còmode.

Lloret de Mar ofereix una experiència única per a famílies que volen connectar tant amb el mar com amb la natura. Des de l'exploració del fascinant món submarí amb diverses activitats d’snorkel, fins a la descoberta dels seus impressionants entorns naturals a través de gimcanes i tallers de biologia marina, Lloret ens convida a un estiu ple d'aventures i descobriments. Així, Lloret de Mar es reafirma com una destinació que integra la diversió, la naturalesa i l’educació. No us perdeu aquesta experiència estiuenca inoblidable per a tots els membres de la família!
Més informació
Teniu accés als detalls de les activitats i la venda d’entrades a la seva pàgina web: tickets.lloretdemar.org

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació