Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

Descobriu la Indústria Viva amb el Bus a Cegues

Dues rutes turístiques per aprendre els secrets de la producció de l’Anoia i del Vallès Occidental

La Xarxa de Turisme Industrial us convida a participar en una experiència única per conèixer el funcionament de les indústries del territori amb el Bus a Cegues d’Indústria Viva. Aquesta proposta innovadora ofereix dues rutes diferents en dies laborables per explorar la indústria i l’artesania en directe: el 28 de juny i el 5 de juliol. El dia 28, a la comarca de l’Anoia, i el dia 5, a la del Vallès Occidental, podreu gaudir del Bus a Cegues, que farà realitat el lema de descobrir com es fan les coses.
 
El divendres 28 de juny, el Bus a Cegues us portarà a la comarca de l’Anoia. La sortida està prevista a les 7:30 h des de Terrassa (Hotel Don Cándido), a les 8:30 h des de Barcelona (Estació Sant Andreu) i a les 9:15 h des de Manresa (Estació d’Autobusos). L’hora estimada d’arribada és entre les 19:30 i les 20:30 h. Per un cost de 5 euros per persona, aquesta ruta inclou un guia acompanyant durant tot el trajecte, visites guiades i activitats a la destinació, així com el dinar amb diverses opcions per escollir.
 
El divendres 5 de juliol, la ruta del Bus a Cegues tindrà lloc a la comarca del Vallès Occidental. La sortida serà a les 8:00 h des de Granollers (Estació d’Autobusos) i a les 8:30 h des de Barcelona (Sant Andreu). L’hora estimada d’arribada és entre les 18:30 i les 19:30 h. Igual que la primera ruta, el cost és de 5 euros per persona i també inclou un guia acompanyant, visites guiades, activitats a la destinació i el dinar segons l’opció escollida.
Aquestes rutes ofereixen una oportunitat per conèixer els processos productius, la història i les curiositats d’empreses i tallers artesans diversos. Durant la jornada, els participants podran veure de primera mà com es fan els productes que utilitzem diàriament.
 
Per participar en qualsevol de les dues activitats, és imprescindible inscriure’s prèviament. No us perdeu aquesta oportunitat de descobrir la indústria i l’artesania per mitjà de la Xarxa de Turisme Industrial, amb la col·laboració dels consells comarcals de l’Anoia i el Vallès Occidental. Us convidem a pujar al Bus a Cegues i conèixer els processos productius, la història i les curiositats de les empreses i dels tallers artesans que visitarem al llarg de la jornada.
 
Podeu trobar-ne més informació a la pàgina web de l’activitat, on també hi ha els formularis d’inscripció: xatic.cat

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació