Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

El Festival Camina el Berguedà torna amb quatre rutes excepcionals

Una aventura minera, una ascensió nocturna, un recorregut cultural i una caminada conscient us esperen els dies 6 i 7 de juliol

Torna el festival senderista Camina el Berguedà, amb una proposta de quatre activitats exclusives que us permetran descobrir la comarca d’una manera diferent. El festival, conegut per la seva oferta de poques però molt ben seleccionades activitats, manté la seva filosofia en aquesta edició, convidant els participants a explorar indrets singulars, gaudir de productes locals i experimentar noves formes de caminar.

El dissabte 6 de juliol us ofereix una ruta minera i volta amb caiac al llac de Tumí. Aquesta aventura combina la visita a les emblemàtiques mines de Vallcebre, com la Mina Nova i la Mina Enriqueta, amb una relaxant volta amb canoa pel llac de Tumí. Aquest llac, creat per una antiga explotació minera a cel obert, és famós per les seves petjades de dinosaures.

A més, el mateix dissabte podreu fer una ascensió nocturna al cim de la Gallina Pelada, que culmina amb un tast de formatges del Berguedà al refugi d’Ensija. Aquesta activitat també promou la inclusivitat, ja que és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i té servei de llenguatge de signes.

Ja al diumenge 7 de juliol, el festival senderista ha preparat la ruta La Via del Nicolau i les pintures del Palau de Pinós. Aquesta ruta circular comença i acaba a Bagà, recorrent la Via del Nicolau i tornant pel camí ral. La jornada inclou una visita a la sala de pintures neoclàssiques del Palau dels Pinós de Bagà.

I, per acabar la jornada, podreu fer senderisme conscient al bosc de Gresolet, una experiència de connexió amb la natura en aquest bosc, on descobrireu arbres monumentals i realitzareu pràctiques d’atenció plena.

Les activitats estan dissenyades per a tota mena de públics i fomenten la participació de persones amb capacitats i graus d’experiència diferents. Es recomana reservar les places amb antelació a causa del nombre limitat de participants.

Aquest festival és una ocasió perfecta per gaudir de la riquesa natural i cultural de la comarca, ja que combina aventura, gastronomia i les tradicions del Berguedà mentre es practica senderisme en un ambient segur i inclusiu. No us perdeu aquesta oportunitat única per explorar la natura i connectar-hi!

Més informació
Per a més detalls i fer les inscripcions, podeu consultar el web del festival.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació