Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

El Festival de Senderisme Vall Fosca revela la riquesa natural i històrica dels Pirineus

Descobriu racons inexplorats i viviu experiències úniques a la vall Fosca del 4 al 7 de juliol

La novena edició del Festival de Senderisme Vall Fosca - Pirineus torna aquest estiu, oferint als participants una oportunitat única per explorar racons inèdits de la vall, amb activitats centrades en la geologia, la natura i la història d’aquest territori singular. Entre les activitats i les rutes destaquen un passeig amb sopar sota la llum de les estrelles, una descoberta de vestigis de la Guerra Civil espanyola i una caminada literària fins al Pontet de Rus.

A més de les rutes senderistes, la literatura tindrà un paper destacat en el festival. El Museu Hidroelèctric de Capdella serà l’escenari de l’exposició Històries i camins, que promet captivar els amants dels relats i de la història local, i també s’hi durà a terme la presentació de Quan sonava la sirena, el darrer llibre de Manel Gimeno, expert en la Guerra Civil.

Una de les experiències més evocadores serà la recreació d’un campament de muntanya d’estiu, com els que organitzaven les entitats excursionistes a començaments del segle XX, que permetrà als assistents submergir-se en la vida d’aquella època.

No deixeu escapar aquesta oportunitat per descobrir la vall Fosca, un territori ple d’història i de bellesa natural. El festival de senderisme ofereix una experiència inoblidable per a tots els amants de la natura i de la història.

Més informació

Trobareu més detalls de la programació del festival a la pàgina web. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació