Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

Escapa’t a la Sardenya més natural amb el número doble d’estiu

Descobriràs autèntics paradisos verges i feréstecs arran de mar al voltant de l’Alguer

Sardenya és molt més que les seves platges. Amb el nou número del Descobrir us portem a l’Alguer i el seu entorn per mostrar-vos uns paisatges verges i naturals arran de mar que són un autèntic tresor, com la reserva marina d’Asinara. A més, us mostrem un ric patrimoni de passat ancestral, medieval i català, i una deliciosa gastronomia típica sarda. Amb el número de juliol-agost, escapeu-vos a l’Alguer per visitar una ciutat preciosa i reviviu-hi la petjada catalana.

Paradisos verges vora el mar

Cap de la Caça Des d’una de les coves del cap de la Caça s’albira com cau sobre la mar una de les parets calcàries d’aquesta península del nord-oest de Sardenya.Kris Ubach
Amb Marirosa Martinelli, que treballa al Parc Natural Regional de Port del Comte, descobrirem el litoral del nord-oest de Sardenya, una costa sorprenent que combina penya-segats amb platges infinites. La periodista i fotògrafa especialitzada en viatges Kris Ubach parla amb productors locals per explicar-nos la importància de recuperar unes varietats autòctones que ens porten al paladar sabors d’arrels mil·lenàries. Després, el biòleg ambiental i ornitòleg Antoni Torre ens ensenya els paisatges que millor representen l’ànima algueresa, com l’abrupta punta del Lliri o el complex càrstic del mont d’Olla. I l’historiador i arqueòleg Martí Carbonell ens parla dels nurags, dels castells i de les catedrals que es concentren sobretot a la zona nord-oest de Sardenya. El dossier central també va acompanyat de les paraules de l’escriptor i poeta Pere Lluís Alvau i de les impressionants imatges de la fotògrafa Kris Ubach.

Miracles a Sant Aniol d’Aguja

Sant Aniol Aguja Les barrancades de Monars es dominen a la perfecció des del cim de Comanegra.Ernest Costa i Savoia
El fotògraf i escriptor naturalista Ernest Costa i Savoia ens porta fins a Sant Aniol d’Aguja, un racó de natura feréstega on encara avui dia hi ha miracles. El reportatge ens parla d’una terra entre el Comanegra i el puig de Bassegoda, la ribera de Sant Aniol, que pren el nom d’un antic monestir.

Oliveres mil·lenàries i turisme

Oliveres mil·lenàries Les millors oliveres mil·lenàries es concentren a la vall de la SéniaMancomunitat Taula del Sénia
Al Món Descobrir d’aquest número us parlem de les oliveres mil·lenàries que es concentren a la vall de la Sénia, una àrea reconeguda mundialment per la gran quantitat d’aquests arbres monumentals i les bones pràctiques entre la conservació i l’explotació. A més, us recomanem molt l’entrevista que fa l’editor del Descobrir, Joan Morales, a la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech.

Escapades a l’Alt Urgell i el Conflent

Dinar autocaravana La llibertat de l'autocaravana et permet para i dinar a qualsevol lloc habilitatCristina Torra
Al Viure i Veure trobareu propostes per desconnectar de la rutina durant els mesos d’estiu: visitarem museus que ens expliquen l’origen dels productes que mengem i caminarem pels Pirineus amb el Festival de Senderisme. A més, la periodista Eva Clausó Estival ens recomana què hem de visitar i on hem de proveir-nos de bona teca a Coll de Nargó, a l’Alt Urgell. A les Rutes, us portem per Artà (Mallorca), pel Camin Reiau (Vall d’Aran) i cap al salt del Mir (Osona). I, finalment, la responsable digital del Descobrir, Cristina Torra, us proposa una divertida escapada familiar amb autocaravana per la comarca del Conflent. No us ho perdeu!
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació