Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

Escapada d’estiu a la Vall d’Aran

Recorre els impressionants paisatges d’una de les valls més màgiques del Pirineu

Envoltada de muntanyes de més de tres mil metres d’altitud, la Vall d’Aran, situada al cor dels Pirineus, és un veritable paradís per als amants de la natura i els pobles pintorescos. Un destí excepcional per a fer excursions i rutes senderistes. Reconeguda per la seva diversitat lingüística i la seva rica biodiversitat, la Vall d’Aran us convida a explorar els seus impressionants paisatges. Us proposem una escapada de dos dies a la Vall plena d’aventures! Us apunteu?

Un allotjament exclusiu

Terrassa amb vistes Vall d'Aran Terrassa de l'apartament de LUDERNA 'Bonaigua D8, Bordius' amb impressionants vistes a la muntanya Luderna Rentals
Us proposem gaudir d'aquesta escapada en alguns dels més de 250 allotjaments que ofereix LUDERNA, cases i apartaments de muntanya amb tots els luxes i comoditats per gaudir al màxim de la Vall d'Aran. Disposen de diferents apartaments repartits per la Vall que us permetran descobrir un entorn natural incomparable i uns pobles de pedra i pissarra que us enamoraran.

A més, la mateixa empresa també ofereix diferents rutes de senderisme i de muntanya aptes per a totes les edats perquè descobriu els racons més especials de la Vall d’Aran. Des de camins fàcils com Uelhs deth Joeu i Artiga de Lin, fins a rutes més desafiadores, com la pujada al Tuc de l’Estany Negre (2.785 m).

Descobrir la Vall

Uelhs deth Joeu Espectacular cascada Uelhs deth JoeuGetty Images
El primer dia, us recomanem fer alguna d’aquestes rutes acompanyats de Miquel Comes, el guia de muntanya de LUDERNA. Durant aquest estiu, el seu calendari de rutes ofereix sortides com un itinerari circular de dificultat baixa per visitar els pobles de Vilamòs, Arres de Jus i Arres de Sus; o una excursió a la vora del riu Noguera Ribagorçana, entre altres activitats. A més, si us apassiona el senderisme, podreu gaudir d’una sortida de major dificultat als llacs de Llauset, envoltats dels pics més alts del Pirineu. Durant el recorregut, es fa una parada al Refugi de Llauset per poder degustar un menú especial preparat per al grup de LUDERNA. 

Totes aquestes sortides us permetran gaudir d’unes vistes impressionants dels Pirineus, descobrir valls glacials, llacs pintorescos i indrets històrics. I, si preferiu activitats de més aventura, també podreu gaudir d’experiències amb dosis d’adrenalina, practicant esports aquàtics com el ràfting i el caiac.

Pobles de conte

Arties Poble d'Arties envoltat de muntanyesÒscar Rodbag
El segon dia de la vostra escapada, us recomanem recórrer alguns dels pobles encantadors que atresora la Vall d’Aran. LUDERNA disposa de diferents allotjaments a la Vall, entre ells, Arties o Bagergue. El primer, és un nucli on el patrimoni i la cultura aranesa hi són molt ben representats. A la vora de l’església de Santa Maria, del segle XII, amb una nau romànica i una torre gòtica de cinc pisos, s’aixequen els edificis més elegants de la Vall, alguns d’estil renaixentista. A més, aquest municipi disposa també d’una àmplia oferta gastronòmica, amb restaurants com Tauèrna Urtau, Casa Irene o Eth Triton.

També heu de conèixer Bagergue, un indret ideal per allotjar-vos en la vostra escapada a la Vall d’Aran. Es tracta del poble habitat més alt de la vall, amb un nucli històric que forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Passegeu pels carrerons i visiteu Eth Corrau, un museu amb més de 2.500 objectes que mostren la vida quotidiana i l’artesania més tradicional de la vall. Visiteu l’església de Sant Feliu, del segle XIII i, seguint el riu, l’ermita de Santa Margarida de Bagergue. El GR 211, un sender circular que recorre alguns dels paratges més espectaculars de l’Aran, passa per aquí.

En definitiva, la Vall d’Aran és molt més que un paisatge de neu per visitar a l’hivern. Amb l’arribada del bon temps, el territori s’omple d’activitats i propostes emocionants per a tots els gustos i edats.

Més informació i reserves 
Luderna Rentals 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació