Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Festival Camina Pirineus a l'Alt Urgell: un cap de setmana ple d'aventures naturals

La quarta edició del festival ofereix una variada programació d'activitats centrades en l'aigua, l'aventura i el patrimoni

La quarta edició del Festival Camina Pirineus se celebrarà a l'Alt Urgell del 14 al 16 de juny de 2024, oferint una variada programació d'activitats centrades en l'aigua, la natura i el patrimoni, tot recorrent la xarxa de camins del Camina Pirineus.

Entre les activitats més destacades, el festival ofereix una sortida nocturna a la Seu d’Urgell, especialment dissenyada per a l’observació de ratpenats. Aquesta experiència inclou una xerrada i un taller dedicats a aquests animals, posant de relleu el seu paper com a bioindicadors. La sortida, prevista per al 14 de juny, tindrà lloc al voltant del Riu Segre i és ideal per a famílies.

El 15 de juny, els participants podran gaudir d'una caminada educativa sobre la vegetació i l’orientació de la vall, amb un enfocament especial en els ocells, especialment els rapinyaires. Aquesta ruta culminarà amb un aperitiu a l’Organyà Park, on es podrà degustar productes locals de la comarca.

El 16 de juny, el festival conclourà amb una ruta que inclou el Riu de Bona i la visita a l’església romànica de Sant Julià dels Garrics. Aquesta activitat, de dificultat moderada i apta per a famílies, acabarà amb una degustació de productes Km0 a l’Espai la Vansa de Sorribes. No us perdeu aquesta oportunitat única per descobrir la bellesa natural i el ric patrimoni cultural de l'Alt Urgell!

Més informació 
Festival Camina Pirineus

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació