Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

Trobeu el millor gelat de l’estiu en família

Món Sant Benet us proposa un fantàstic taller per elaborar el vostre gelat preferit

Voleu trobar el millor gelat de l’estiu? Món Sant Benet us proposa l’activitat Operació gelat, un fantàstic taller familiar en què elaborareu el vostre gelat preferit. Cada família té un gelat en comú, i per descobrir quin és el vostre haureu de treballar en equip, petits i grans, i superar els reptes que us proposen. Us hi animeu?

Podreu escollir el gust del vostre gelat familiar entre diverses fruites que li donaran un toc de color, a més d’un sabor deliciós. Però això no és tot. Posant a prova la punteria i altres habilitats de la família, també podreu aconseguir els ingredients per elaborar la cobertura del vostre gelat. Ho fareu amb un ingredient ben especial, la xocolata, escollint un color que us representi i després afegint les cobertures que faran que el vostre gelat familiar agafi personalitat. Una activitat familiar fresca i divertida!

Més informació

Món Sant Benet

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació