Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

El Grec Festival acosta les arts escèniques als més petits

La programació familiar de la cita anual d’arts escèniques s’allarga fins al 20 de juliol, i inclou propostes que agradaran tant a la canalla com als adults de la família.

Per a les famílies que es queden a Barcelona al juliol, el Grec Festival ofereix un munt de propostes per gaudir amb la canalla, amb una programació de concerts i activitats pensada per introduir els infants en el món de les arts escèniques però que agradarà als adults de la família.

El Teatre Lliure de Montjuïc acollirà dos espectacles. El primer és El cap als núvols (29 i 30 de juny), de Xavier Bobés i interpretat per Marc Guillén. El punt de partida atrapa des del primer moment: les joguines que han sobreviscut a la nostra infància serviran per explicar una història d’adults.El el segon és l’espectacle Tumbalafusta,apte per a canalla a partir dels 5 anys (6 i 7 de juliol). En aquesta proposta, La Ruta 40, una companyia jove i independent, proposa als artistes Pau Matas i Xavier Bobés una col·laboració adreçada al públic més jove que combina teatre de text, teatre d’objectes i música. La fusta és l’element principal d’aquesta proposta, en què dos parells de mans mouen peces per l’espai i fan aparèixer paisatges, històries, jocs, preguntes, paraules... Un viatge imaginari molt suggeridor i estimulant.

Un dels concerts més esperats pel públic familiar és el d’El Pot Petit amb la Black Music Big Band, que es farà al Teatre Grec, el 20 de juliol. La vintena de músics que integren les dues formacions asseguren una gran festa a dalt de l’escenari, entre la música, l’humor i el teatre característics d’El Pot Petit i els ritmes d’arrels negres que portarà la banda emergent nascuda a les comarques gironines.

Els divendres i dissabtes a la tarda, del 5 al 20 de juliol, la plaça Margarida Xirgu, epicentre del Grec Festival a Montjuïc, acull una nova edició de La Xirgu en família, amb propostes gratuïtes de teatre, dansa i moviment, un punt de trobada per a petits espectadors i espectadores. La companyia Baychimo Teatro presenta Versos que anidan, un espectacle protagonitzat pels versos que s’han escapat dels llibres i fan niu als arbres o en raconets qualssevol. La companyia catalanobalear Hermanas Picohueso aterra a la Xirgu amb Accions Humanes no Identificades, que proposa un exercici de meditació que guiarà nenes, nens i públic adult cap a la desprogramació i la desintoxicació tecnològica. I Tombs Creatius serà en aquesta programació especial gratuïta amb Jocs de fades (19 i 20 de juliol), que convida a jugar amb els contes, per reviure i reconstruir relats populars i ja coneguts.

La programació familiar del Grec Festival es completa amb l’estrena mundial d’una experiència musical de Pep Moliner & Cia per a nadons de fins a 14 mesos que farà al Palau de la Música el 30 de juny, i la representació d’Ákri, el primer espectacle en solitari de l’artista de circ Manel Rosés, que es farà a la Fundació Joan Miró els dies 12 i 13 de juliol.

Teatre amb consciència
Finalment, hi ha els espectacles que es faran al SAT! - Sant Andreu Teatre: Mr. Bo, de Marie de Jongh Teatroa, que combina la màscara i el clown (4 i 5 de juliol); Nanuq, en què la Cia Voël explica amb llenguatge de circ amb què somien els ossos (11 i 12 de juliol), i Vai via, un muntatge de les companyies Xirriquiteula Teatre i Zebu que humanitza i reivindica les històries de les persones que viuen al carrer (18 i 19 de juliol).

Més informació i entrades
Grec Festival de Barcelona 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació