Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

L’European Balloon Festival a Igualada celebra la seva 28ena edició

Cinquanta globus aerostàtics, estrena mundial i activitats lúdiques del 8 al 14 de juliol

Igualada acollirà enguany la 28ena edició de l’European Balloon Festival, del 8 al 14 de juliol, el certamen de globus aerostàtics més important del sud d’Europa. Aquesta edició reunirà cinquanta globus aerostàtics d’Anglaterra, França, Brasil, Mònaco, Itàlia, Suïssa, Tunísia i Marroc, a més de la trentena de pilots catalans i espanyols que competiran per guanyar el trofeu del festival.

L'edició d'enguany introdueix les Nits de Llum, una sèrie d'espectacles nocturns que tindran lloc el 8, 9 i 10 de juliol a dos quarts de deu a la Plaça de Cal Font. Els vols captius, una activitat nova, permetran als visitants experimentar l'ascens en globus sense arribar a enlairar-se completament. Aquests vols gratuïts, amb un total de 150 places, es sortejaran a través de les xarxes socials del festival. A més, les Nits de Llum inclouran activitats culturals i lúdiques dins dels Iglús de Vent, estructures fetes amb teles de globus reciclades, que es convertiran en escenaris per a diverses activitats culturals fins al dissabte 13 de juliol.

El dissabte 13 de juliol es dedicarà a "Un Dia amb Globus," amb activitats culturals en Iglús de Vent al llarg del dia en diversos llocs d'Igualada. A la nit, tindrà lloc la tradicional encesa nocturna de globus, el Night Glow, seguida del concert inaugural del festival Anòlia, amb La Banda del Coche Rojo, que oferirà un repertori musical divers que inclou reggaeton, pop i música en català.

A més, aquest any, el festival serà l'escenari de la presentació mundial de la Càpsula Aerostàtica Espacial, una innovadora cistella desenvolupada per l'empresa aeroespacial Zero 2 Infinity i adaptada per Ultramagic, l'empresa igualadina especialitzada en globus aerostàtics. Aquesta cabina, tancada i pressuritzada, està preparada per volar a 20.000 metres d'altura, oferint una nova dimensió a l'experiència del vol en globus.

No us perdeu l’oportunitat de viure de prop aquesta espectacular trobada de globus aerostàtics i gaudir d’una experiència única al cel d’Igualada.

Més informació
European Balloon Festival

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació