La tòfona i la caça són dos dels productes referència de la zona, gràcies als boscos frondosos del Bergueà. Tant és així, que del gener fins al març d’aquest any, en els restaurants que participen en la campanya, podreu trobar menús i plats especialment enfocats a l’ús i degustació d’aquests béns tant característics.
Aquesta iniciativa té com a principal objectiu donar valor a aquests dos elements gastronòmics a la vegada que potencia els establiments hostalers i restauradors de la zona.
Els onze restaurants participants de la comarca que s’hi han adherit, són: Cal Pericas (Pobla de Lillet), Niu Nou (Bagà), Cal Travé (Berga), Susen (Saldes), Ca l’Amagat (Bagà), la Barana (Berga), el Recó de l’avi (Guardiola de Berguedà), Cal Marsalet (L'Espunyola) i la Cabana (Berga).
Aquesta iniciativa té com a principal objectiu donar valor a aquests dos elements gastronòmics a la vegada que potencia els establiments hostalers i restauradors de la zona.
Els onze restaurants participants de la comarca que s’hi han adherit, són: Cal Pericas (Pobla de Lillet), Niu Nou (Bagà), Cal Travé (Berga), Susen (Saldes), Ca l’Amagat (Bagà), la Barana (Berga), el Recó de l’avi (Guardiola de Berguedà), Cal Marsalet (L'Espunyola) i la Cabana (Berga).