Amb el suport d’Alba Sud i del Centre per la Sostenibilitat Territorial (CST), l’empresa Tosca posa en marxa a la Garrotxa un nou projecte turístic, Propera Parada, que oferirà a partir de 2013 un extens programa de visites a productors artesanals locals.
El seu objectiu és fomentar i difondre la producció artesanal, els seus canals curts de comercialització i promocionar l’associacionisme entre productors, elaboradors i restauradors de la comarca.
La primera visita es va fer fa uns dies a l’explotació ramadera Mas el Boscà Nou, especialitzada en la producció de carn de vedella ecològica de la raça llemosina i situada a la plana de la Vall d’en Bas.
La jornada va comptar amb una explicació a càrrec de Jesús Serrat i Jordi Miqueló, responsables de l’explotació, una caminada per l’entorn dels Hostalets d’en Bas per observar les vaques i els vedells que tenen en extensiu, i un tastet a Can Llonga a base d’hamburgueses de vedella del Mas Boscà Nou.
El seu objectiu és fomentar i difondre la producció artesanal, els seus canals curts de comercialització i promocionar l’associacionisme entre productors, elaboradors i restauradors de la comarca.
La primera visita es va fer fa uns dies a l’explotació ramadera Mas el Boscà Nou, especialitzada en la producció de carn de vedella ecològica de la raça llemosina i situada a la plana de la Vall d’en Bas.
La jornada va comptar amb una explicació a càrrec de Jesús Serrat i Jordi Miqueló, responsables de l’explotació, una caminada per l’entorn dels Hostalets d’en Bas per observar les vaques i els vedells que tenen en extensiu, i un tastet a Can Llonga a base d’hamburgueses de vedella del Mas Boscà Nou.