Fins al 19 d'octubre, els amants de la bona gastronomia tenen una cita al Baix Llobregat gràcies a Sabors de Tardor, que compta amb la complicitat d’una vintena de restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta i la quinzena dels establiments que cuinen l’Arròs de Castelldefels. Una oportunitat excepcional per gaudir d’aquest plat emblemàtic de Castelldefels i d’altres propostes d’arròs elaborades amb les verdures de tardor del Parc Agrari del Baix Llobregat, com ara la carbassa, el pebrot o les mongetes.
Coincidint amb la distinció de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, Sabors de Tardor reivindica la pagesia del Parc Agrari i la cuina de proximitat dels restaurants de la comarca. Viu una autèntica experiència gastronòmica que connecta territori, tradició i creativitat.
Un mes ple de premis!
Un dels grans protagonistes de la campanya és l’Arròs de Castelldefels, recepta emblema de la ciutat que uneix tradició i producte local: gamba, sípia, porc, verdura del Parc Agrari, arròs bomba i un excel·lent fumet són els ingredients estrella d’aquesta recepta única i icònica.
A la campanya de tardor també trobareu les propostes d’arrossos elaborats pels restaurants del col.lectiu Sabors de l’Horta, que aplega els establiments i els cuiners i cuineres que reivindiquen als fogons els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Aquesta tardor vine i tasta la gastronomia del Baix Llobregat.
Més gastronomia i paisatge a la comarca