L’empresa xocolatera Simón Coll inaugura avui l’Espai Xocolata, un centre de visites de la fàbrica de Sant Sadurní d’Anoia que permetrà conèixer els orígens, la història, la cultura, els valors i el procés d’elaboració de la xocolata.
Ubicat al carrer de Sant Pere, al centre de Sant Sadurní d’Anoia, l’Espai Xocolata Simón Coll té 800 m² i s’ha concebut com un gran cub amb una instal·lació museogràfica on les imatges transportaran el visitant a una experiència sensorial i emotiva.
L’Espai Xocolata compta amb cinc àrees: l’espai audiovisual 180º, un gran espai envoltant on es poden conèixer els orígens i el procés d’elaboració de la xocolata; l’obrador tradicional, on la maquinària que actualment ja no s’utilitza es posa en marxa per mostrar com s’elaborava la xocolata a l’estil tradicional; la planta pilot, on el visitant pot veure els productes de recent creació que s’elaboren en aquesta planta a petita escala abans de passar-los a la fàbrica per industrialitzar-ne el procés; la botiga de xocolata, amb més de 400 productes de xocolata diferents, i, finalment, l’espai tallers, on s’organitzaran activitats didàctiques, tastos i maridatges al voltant de la xocolata.
L’Espai Xocolata Simón Coll es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 18 h, i els caps de setmana de 10 a 14 h. La botiga de l’Espai Xocolata, de lliure accés, està oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i els caps de setmana de 9 a 14 h.
Per a més informació d’horaris, tarifes i reserves per a grups o escoles, cal trucar al 93 891 11 00 o enviar un correu a [email protected].
Ubicat al carrer de Sant Pere, al centre de Sant Sadurní d’Anoia, l’Espai Xocolata Simón Coll té 800 m² i s’ha concebut com un gran cub amb una instal·lació museogràfica on les imatges transportaran el visitant a una experiència sensorial i emotiva.
L’Espai Xocolata compta amb cinc àrees: l’espai audiovisual 180º, un gran espai envoltant on es poden conèixer els orígens i el procés d’elaboració de la xocolata; l’obrador tradicional, on la maquinària que actualment ja no s’utilitza es posa en marxa per mostrar com s’elaborava la xocolata a l’estil tradicional; la planta pilot, on el visitant pot veure els productes de recent creació que s’elaboren en aquesta planta a petita escala abans de passar-los a la fàbrica per industrialitzar-ne el procés; la botiga de xocolata, amb més de 400 productes de xocolata diferents, i, finalment, l’espai tallers, on s’organitzaran activitats didàctiques, tastos i maridatges al voltant de la xocolata.
L’Espai Xocolata Simón Coll es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 18 h, i els caps de setmana de 10 a 14 h. La botiga de l’Espai Xocolata, de lliure accés, està oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i els caps de setmana de 9 a 14 h.
Per a més informació d’horaris, tarifes i reserves per a grups o escoles, cal trucar al 93 891 11 00 o enviar un correu a [email protected].