S’inaugura l’Espai Xocolata Simón Coll a Sant Sadurní d’Anoia

Permet conèixer els orígens, la cultura i el procés d’elaboració del dolç

Cacau en pols
Cacau en pols
4 d'octubre de 2012
Guardar a favorits
L’empresa xocolatera Simón Coll inaugura avui l’Espai Xocolata, un centre de visites de la fàbrica de Sant Sadurní d’Anoia que permetrà conèixer els orígens, la història, la cultura, els valors i el procés d’elaboració de la xocolata.

Ubicat al carrer de Sant Pere, al centre de Sant Sadurní d’Anoia, l’Espai Xocolata Simón Coll té 800 m² i s’ha concebut com un gran cub amb una instal·lació museogràfica on les imatges transportaran el visitant a una experiència sensorial i emotiva.

L’Espai Xocolata compta amb cinc àrees: l’espai audiovisual 180º, un gran espai envoltant on es poden conèixer els orígens i el procés d’elaboració de la xocolata; l’obrador tradicional, on la maquinària que actualment ja no s’utilitza es posa en marxa per mostrar com s’elaborava la xocolata a l’estil tradicional; la planta pilot, on el visitant pot veure els productes de recent creació que s’elaboren en aquesta planta a petita escala abans de passar-los a la fàbrica per industrialitzar-ne el procés; la botiga de xocolata, amb més de 400 productes de xocolata diferents, i, finalment, l’espai tallers, on s’organitzaran activitats didàctiques, tastos i maridatges al voltant de la xocolata.

L’Espai Xocolata Simón Coll es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 18 h, i els caps de setmana de 10 a 14 h. La botiga de l’Espai Xocolata, de lliure accés, està oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i els caps de setmana de 9 a 14 h.

Per a més informació d’horaris, tarifes i reserves per a grups o escoles, cal trucar al 93 891 11 00 o enviar un correu a [email protected].