Territoris alimentaris

Sota el lema de “Fem els pobles i les ciutats comestibles” neix Territoris Alimentaris, un projecte que vol demostrar com l’urbanisme i l’acció comunitària poden incidir en la transició alimentària

Autor:
Redacció Descobrir
Els mercats són l'ambient perfecte per parlar amb els productors i conèixer la procedència de les fruites i verdures que comprem
Els mercats són l'ambient perfecte per parlar amb els productors i conèixer la procedència de les fruites i verdures que comprem FOTO: Cooperativa Mixté
25 d'octubre de 2024
Vivim desconnectats de l'entorn, i els nostres pobles i ciutats en són una mostra. La presència d’aliments sovint es limita als comerços i es perd part del seu procés. Però què passaria si en els espais ara mateix abandonats hi creixessin verdures? I si davant la consulta del metge hi hagués una pomera per, en sortir de la visita, agafar una poma i menjar-nos-la? Milloraria la nostra salut? Ens alimentaríem millor? Amb l’objectiu de desenvolupar un urbanisme en