Et presentem els membres de l’expedició Descobrir que ha fet la Ruta Descobrir. Alguns et sonaran de l’any passat, perquè també van fer la Transpirinenca, però d’altres són nous. Són l’equip que ha obert camí i ha creat una ruta inèdita per celebrar el 25è aniversari de la revista.

45 anys. Fotògraf i realitzador

Álvaro Sanz

45 anys. Fotògraf i realitzador
Álvaro Sanz

És un dels fundadors d’Eldorado, un col·lectiu i agència de creatius apassionats per les aventures excepcionals i les experiències viatgeres. Fer a peu el GR 11 l’any passat va ser tot un repte. D’aquesta experiència, n’ha sorgit una docusèrie de sis capítols que s’emetrà a TVE al setembre. Aquest cop, ha obert camí, literalment, perquè ha fet una ruta inèdita per les Terres de Ponent, els Ports i el delta de l’Ebre per celebrar el 25è aniversari del DESCOBRIR. Una altra gran aventura!

24 anys. Ambientador sonor i músic

Maties Palau

24 anys. Ambientador sonor i músic
Maties Palau
És de Barcelona. Ha estudiat la carrera de cinema i actualment es dedica a la postproducció i el disseny de so, i ha iniciat un projecte musical sota el nom de ‘Mercuri’. Aquest any s’ha iniciat en el món de les arts escèniques fent el so i la música per a una ‘performance’ teatral. I, gràcies a l’experiència de la travessa del GR 11 que va fer l’any passat, ha aconseguit una beca per dur a terme un projecte sonor al Parc Natural de Collserola, amb l’objectiu d’estudiar-ne l’impacte de la contaminació acústica.
29 anys. Guia de barrancs i de muntanya mitjana

Jaume Baltà Rosaura

29 anys. Guia de barrancs i de muntanya mitjana
Jaume Baltà Rosaura
Nascut a Terrassa, tot i que viu al Pallars Sobirà des de fa anys, és professor d’esquí i guia de barrancs i de muntanya mitjana. Actualment està acabant el curs per ser guia d’alta muntanya. Amb la Núria Homs gestionen la seva empresa d’esquí, tresc i barrancs: SnowCanyonPallars. Aquest estiu han obert les portes de Casa Bernat d’Isil, una casa rural al poble fruit d’un projecte familiar.
26 anys. Geòloga i professora d’esquí

Núria Homs Corbera

26 anys. Geòloga i professora d’esquí
Núria Homs Corbera
Va néixer a Viladecavalls, al Vallès Occidental. Va estudiar geologia, però en acabar el grau va decidir fer realitat el seu somni d’infantesa: ser professora d’esquí. Viu i treballa al Pallars Sobirà, iniciant el seu projecte professional com a professora d’esquí durant la temporada d’hivern i com a guia de la Casa de l’Os Bru dels Pirineus durant l’estiu.
39 anys. Fotògraf

Juan Sisto Menéndez

39 anys. Fotògraf
Juan Sisto Menéndez
De família gallega i asturiana, però criat a Madrid. Després d’estudiar audiovisuals va fer documentals, sèries i tot tipus de contingut audiovisual amb la càmera, fins que en un viatge al Nepal va descobrir la seva passió per les muntanyes i la veritable força narrativa de la fotografia. Ara combina aquestes dues passions vivint amb la seva família en un petit poble de la muntanya de Palència i treballant com a fotògraf de publicitat i de documentals.
27 anys. Ambientòloga i màster en ecologia

Marta Josa Bordell

27 anys. Ambientòloga i màster en ecologia
Marta Josa Bordell
Va néixer a l’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà. És ambientòloga i té un màster en ecologia. Sempre ha sentit fascinació per la investigació i això l’ha portat a treballar en diferents projectes al voltant de la biodiversitat. Recentment, s’ha dedicat a la defensa ambiental i a la cocreació de L’Ovella Verda, un projecte de divulgació ambiental amb què ha descobert el seu interès per la comunicació científica.
24 anys. Productora de l’expedició

Marta Cámara Guerrero

24 anys. Productora de l’expedició
Marta Cámara Guerrero
Nascuda a Girona i graduada en audiovisuals i multimèdia. Treballa amb l’Álvaro Sanz en projectes audiovisuals, gràcies als quals ha trobat la manera d’apropar-se professionalment a les seves passions. La mirada sensible que té sobre el món la connecta amb la seva essència i puresa, que comparteix amb la fotografia, el vídeo i l’escriptura.