Les papallones estan en perill!

Clica aquí i adopta’n una al teu mòbil

Sense papallones no hi ha vida. Salvem-les!

Sense les papallones i altres insectes com les abelles, la majoria dels vegetals es moririen i nombrosos animals, incloent-hi els humans, ens quedaríem sense menjar, sense fibres naturals, sense ocells o sense organismes vius als rius. La vida seria impossible.

Les papallones tenen un paper essencial en la reproducció de les espècies vegetals a través de la pol·linització i són uns dels millors bioindicadors animals reconeguts per la Unió Europea. Són sensibles a la contaminació, al clima i als canvis que hi hagi en l’entorn on viuen. Si volem preservar els nostres paisatges, salvar les papallones és una necessitat a la qual et convidem a sumar-te. Les papallones estan en perill. Tu pots salvar-les!

Subscriu-t'hi i salva una papallona

Suma’t al DESCOBRIR i ajuda’ns a preservar la nostra biodiversitat. Per cada nova subscripció, donarem 1 € al projecte ‘Microreserves de papallones’. Amb el nostre suport, Paisatges Vius podrà crear una reserva de papallona formiguera, en perill d’extinció.

En només 24 anys, la població de papallona formiguera s’ha reduït fins a un 71% a Catalunya. Entre tots podem evitar que s’extingeixi. Subscriu-te ara a la revista DESCOBRIR i fem possible entre tots la creació d’una reserva al Moianès que n’asseguri la supervivència. Clica aquí per saber més coses sobre el projecte. SUBSCRIU-T’HI ARA!

(Llegeix més informació aquí)


En col·laboració amb:

Crea el teu jardí de papallones

No tot està perdut. Junts podem fer que les papallones i altres pol·linitzadors visquin a gust a les zones urbanitzades si connectem els pobles i les ciutats amb l’entorn natural proper. El balcó o el pati de casa teva, per petit que sigui, pot ser molt útil en aquesta missió. T’expliquem com fer un jardí de papallones perquè entre tots, omplim Catalunya de papallones.

(Llegeix més informació aquí)