Skip to main content

Et presentem un per un els membres de l’Expedició Descobrir que ha fet la ruta Terra de Mar. Aquesta vegada, tot són cares noves menys en Juan, qui ja va venir amb nosaltres a la Ruta Descobrir. Són l’equip que ha recorregut la costa catalana de sud a nord i que ha tancat el triangle aventurer que va començar fa dos anys amb la Transpirinenca.

46 anys. Fotògraf i realitzador

Álvaro Sanz

46 anys. Fotògraf i realitzador
Álvaro Sanz
Cap creatiu i líder de l’expedició. Ja fa tres anys que ens fa viatjar amb les seves fotografies. Durant la ruta, podràs conèixer les seves arrels a la Costa Daurada, on vivia i navegava de petit, i la seva terra actual, l’Empordà. Com sempre, el fotògraf i realitzador, ens explicarà aquesta aventura amb el seu estil particular, una mirada sensible i alhora atrevida, transmetent-nos, a través de les imatges que captura i de les paraules que escriu, allò que l’apassiona.
40 anys. Fotògraf.

Juan Sisto Menéndez

40 anys. Fotògraf.
Juan Sisto Menéndez
Per segon any consecutiu, en Juan és el segon càmera del projecte. Experimentat fotògraf i realitzador de televisió. De sang asturiana, actualment resideix a les muntanyes palentines, però ha viatjat arreu del món realitzant diferents projectes audiovisuals. Incansable aventurer i amb una mateixa manera d’entendre els viatges i la feina que fan, junt amb l’Álvaro són el tàndem perfecte per fer-nos viatjar en aquest projecte.
35 anys. ‘Beach photographer’

Mònica Figueras

35 anys. ‘Beach photographer’
Mònica Figueras
Nascuda a la Costa Brava, es descriu com a “beach photographer”. La Mònica és, a més d’una fotògrafa publicitària reconeguda, una professional amb un segell personal consistent, original i autèntic, que aporta a l’expedició una mirada femenina, directa i punyent. Treballa amb càmeres analògiques i les seves fotografies de ben segur que no et deixaran indiferent.
29 anys. Biòloga

Laura Sánchez Alós

29 anys. Biòloga
Laura Sánchez Alós

De família valenciana i andalusa, va néixer i créixer a Barcelona. Sempre ha sentit passió pel mar i això la va empènyer a estudiar-lo i a treballar per contribuir a la seva conservació. Ha passat part dels últims cinc anys embarcada en vaixells de l’ONG Sea Shepherd Conservation Society, durant els quals ha dedicat el seu temps i esforç a salvar els cetacis més amenaçats del món. Amb ella hem descobert les espècies que habiten les nostres costes i ens hem conscienciat de la necessitat i la urgència de la seva cura i conservació.

30 anys. Ballarina i coreògrafa

Carla Cervantes

30 anys. Ballarina i coreògrafa
Carla Cervantes
La Carla no balla, la Carla s’inspira pel paisatge, per la llum i pel moment. S’autodefineix com a arquitecta de moviment i és que, a través dels seus moviments, s’ha encarregat d’interpretar els paisatges que l’expedició ha anat recorrent tram a tram. Ho ha fet a través dels moviments del seu cos, en comunió amb el paisatge que han recorregut i amb la complicitat dels altres membres de l’equip. A més, ha demostrat ser una excel·lent cuinera i s’ha encarregat de cuidar el dia a dia de l’expedició.
30 anys. Directora d’art publicitària i il·lustradora

Alba Da Virgi

30 anys. Directora d’art publicitària i il·lustradora
Alba Da Virgi
Nascuda en un poble de costa, és amant de la natura i de les muntanyes, on sempre va amb un llapis i una llibreta a la motxilla. Durant aquests dies ha tingut la sort de poder captar el paisatge a través del seu art amb el dibuix, i il·lustrar tot allò que les càmeres no són capaces de capturar. L’Alba també és vegana activista i, durant les seves estones lliures, la pots veure en un santuari d’animals acariciant cabretes.
32 anys. Producció i suport

Noemí Roset

32 anys. Producció i suport
Noemí Roset
Nascuda al Terraprim, allà on es fonen el Pla de l’Estany i l’Empordà. De bosc, ha viscut sempre envoltada d’animals i plantes. La seva passió per observar el món la va dur a estudiar realització audiovisual. Té curiositat per tot allò que té vida i li encanta descobrir-la, entendre-la i tenir-ne cura, com ha fet ara amb l’equip de Terra de Mar, ja que la Noemí s’ha encarregat que no els faltés de res i la seva capacitat organitzativa ha facilitat la logística de l’expedició.